1000 recepten met zalm
2 botten asperges 4 schijfjes verse zalm wat Provencaalse kruiden belolive fijne kruidenolie 4 schijfjes chevagne dille Schil en kook de asperges en bak ze even in belolive Schik ze op een bord en bedek ze met het schijfje verse zalm en daarop de ch... bekijk recept »
3 plakjes bladerdeeg 1 ei 2 el slagroom 1 el fijngehakte peterselie 1 el fijngehakte bieslook 100 gr franse kaas (bijvoorbeeld roqeufort) 100 gr gerookte zalm ? el boter zout en peper Snijd de plakjes deeg in vieren en bekleed elk holletje met ee... bekijk recept »
1 pakje Honig Koninginnensoep 1 dl witte wijn 3 bosuitjesin ringetjes 1/8 liter slagroom 3 eetlepels Dijonmosterd 2 eetlepels verse dillefijngehakt 100 g gerookte zalmin reepjes Doe de inhoud van het zakje soep in een pan en voeg, al roerende m... bekijk recept »
wat gehakte kruiden 1 bakje champignons 2 aardappelen 1 wit van prei 1 ajuin 2 liter kippenbouillon 1 kruidenkaasje (Boursin) 150 gr verse zalmfilet 1 dl room Stoof de aardappelen, de prei, de ajuin en de champignons aan in wat boter en blijf ... bekijk recept »
20 g boter 1 uigesnipperd 1 pak risottorijst (Lassie) 1 zak rucola à 125 g (C1000) 720 ml tuinkruidenbouillon (van tabletten) 1 citroenuitgeperst 1 1/2 tl knoflookpuree (uit het koelvak),potje à 90 g (C1000) 200 g gerookte zalmin r... bekijk recept »
1 el. plantaardige olie4 moten zalm (a 200 g)40 g. boter2 el rijstazijn (gewone azijn kan ook)3 el mirin (kun je vervangen door medium dry sherry)1 el. dikke zwarte sojasaus4 tl lichte sojasaus1 bosuitje1 citroen De olie in een pan verhitten. De zalm... bekijk recept »
2 botten asperges 4 schijfjes verse zalm wat Provencaalse kruiden olijfolie fijne kruidenolie 4 schijfjes chevagne dille Schil en kook de asperges en bak ze even in olijfolie. Schik ze op een bord en bedek ze met het schijfje verse zalm en daarop de... bekijk recept »
Gerookte zalm2 verse ronde geitenkaasjeshoningwijnazijnverse tuinkruiden Plaats de geitenkaasjes in een klazen kom en verpak ze met de zalm. Laat de bovenkant vrij en leg 1 soeplepel honing op het geitenkaasje. Zet de kaasjes 30min in een voorverwarm... bekijk recept »
1 pakje koninginnensoep (honig) 3 bosuitjes 100 ml witte wijn 100 g gerookte zalm 1/8 liter slagroom 3 el Dijonmosterd 2 el verse dille Snijd de bosuitjes in ringetjes. Doe de inhoud van het zakje soep in een pan en voeg, al roerende met een ga... bekijk recept »
2 moten warm gerookte zalm a 75 gram 100 gr zeekraal 25 gr boter 2 sjalotjes 4 el grove mosterd 1 pot visfond 380 ml 1 dl slankroom of culinaire room zout en peper Was de zeekraal en verwijder de harde stukjes. Smelt de boter in een pan en frui... bekijk recept »