1000 recepten met zalm
250 g broccoliroosjes 100 g zalmfilet zout Heel simpel: grill de zalm en kook de broccoli (met wat zout). bekijk recept »
100 gr tagliatelle ravigottesaus twee plakken gerookte zalm. peper van sinaasappelknoflooken citroen ( toko ) De pasta over 2 bordjes verdelen. De peper met zoveel ravigottesaus als je nodig vind omroeren en over de pasta verdelen. Daarop een lekkere... bekijk recept »
1/2 zakje verse dille a 15 gr 1/2 zakje verse bieslook a 25 gram 4 eetl. olijfolie extra vierge 1 eetl. grove mosterd 1/2 eetl honing peper 2 zalmhaasjes a circa 200 gr. grof zeezout 1/2 citroengeperst Zalmhaasjes uit diepvries nemen en voorz... bekijk recept »
5 eieren - 1 dl. room - 3 blaadjes gelatine - 2 dl. whisky - 100 gram honing - 500 gram gerookte zalm - 50 gram tapenade - 1 eetlepel champagne-azijn - 1 eierdooier - 1 theelepel mosterd - 2 1/2 dl. arachideolie - 1/2 dl. bisques - boter - water - zo... bekijk recept »
3/4 dl creme fraichepeperzout,worchestersaus2 th. lepels gehakte dille,100gr ger.zalm(dunne pakken)100-125 gr ger.palingfilet,4takjes dille,4 kerstomaatjes. Elk rolletje in 6 dunne rondjes snijden. op elk bord 3 rondjes leggen en daartussen wat saus ... bekijk recept »
2 eieren 1 1/4 dl melk 125 gram bloem Zout Peper 1 1/4 dl bier 30 gr gesmolten boter 110 gr gerookte zalm 75 gr gerookte paling 1 el dille 125 ml creme fraiche 1/3 dl witte wijn 1/4 dl visfond 1/2 el citroensap Gembervocht Beslag roeren... bekijk recept »
? wit casino brood 100 g gerookte zalm 50 g gerookte paling (schoongemaakt) 1 el witte wijn 3 dl slagroom peperzout dille peterselie 100 g zwarte/groene olijven 2 teentjes knoflook 50 g zongedroogde tomaten op olie 2 theelepels mosterd 1 theelepel ol... bekijk recept »
Een beslag roeren van 2 eieren1,5 dl melk125 gr gezeefde bloem en wat zout. 1,5 dl bier en 30 gram gesmolten boter erdoor roeren. Het beslag zeven en 2 uur laten rusten. Van het beslag 4 flensjes bakken. 100 gram gerookte zalm75 gr gerookte paling en... bekijk recept »
4 zalmfilets2 aardappels (bintjes)1 prei200 gram boterhalve uitgeperste citroenpaar takjes versgehakte peterselie3 eetl. verse bieslook1 ui1 eetl. honingpeperzoutpannetje zonnebloemolie Bedek de zalmfilets aan beide zijden met de stro-aardappeltjes e... bekijk recept »
1 blik croissantdeeg1 losgeklopt ei1/2 dl stijfgeklopte slagroom3 eetlepels mayonaisevergemalen peper2 eetlepels fijngehakte verse dille100 gram gerookte zalm1 potje imitatiekaviaar. Rol het deeg uit en vorm er croissants van. Bestrijk ze met het ei.... bekijk recept »