1000 recepten met zalm
ca. 500 gram middelgrote gladkokende aardappelen van gelijk formaat2 kleine stelen prei2 bosuitjes1 theelepel gedroogde dragon40 gram boterzout en versgemalen peper2 stukken gefileerde zalm circa 125 gram per stukhalve komkommer25 gram boter1 glas dr... bekijk recept »
400 gram zalmfilet 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel pestozout versgemalen peper 1 eetlepel citroensap 25 gram boter2 sjalotjes of 1 ui, gesnipperd 300 gram doperwten (diepvries) 100 ml droge witte wijn125 ml demi creme fraiche (Melkan)2 eetlepels geh... bekijk recept »
1 bosje bieslook, gehakt125 gram boter50 gram broodkruim, fijn verkruimeld2 eetlepels grove mosterd1 theelepel citroenraspzout en versgemalen peper500 gram zalmfilet plastic folielage ovenschaal of 4 kleine ovenschaaltjes1. Begin met de panade (dit k... bekijk recept »
250 gram spaghetti of tagliatelle (liefst koelvers)2 citroenen1 teentje knoflook3 eetlepels olijfolie75 gram rucola100 gram geraspte parmezaanse kaasversgemalen zwarte peper150 gram gerookte zalm1. Kook de spaghetti of tagliatelle volgens de aanwijzi... bekijk recept »
4 dl roompeper en zoutkerriepoederbindmiddel (aardappelzetmeel of maïzena)400 gr zalm, in blokjes van 1 bij 1 cm1 blikje maïs4 pasteibakjespeterselie1. Verwarm de room in een grote pan, maar laat deze niet koken.2. Breng op smaak met peper, zout en... bekijk recept »
6 plakjes diepvriesbladerdeeg250 gram broccoli, in roosjes250 gram uien, in dunne ringen2 teentjes knoflook, geperst2 eetlepels olijfolie (Mediterrane)2 blikjes zalm (ca. 400 gram)2 eetlepels gehakte peterselie (vers of diepvries)3 eieren150 ml kookr... bekijk recept »
400 gram eiermie6 eieren100 gram geraspte belegen kaas 400 gram diepvries zalmfilets (Vismarine), ontdooid4 eetlepel olijfolie3 lente-/bosuitjes , in ringen25 gram boter of vloeibaar bakproduct 1. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »
1 ei1 Italiaanse bol1 tomaat1 flinke theelepel mosterd1 eetlepel mayonaise1 klontje boter100 gram gerookte zalmsnipperszoutversgemalen peper1. Kook het ei in 8 minuten bijna hard2. Snijd het kapje van het broodje en rooster de beide helften onder de ... bekijk recept »
8 plakjes bladerdeeg (diepvries)50 gram gekookte rijst200 gram zalmfilet, in blokjes2 lente-/bosuitjes, in dunne ringen2 eetlepels fijngehakte peterseliesnufje zout1 ei, losgeklopt1 eidooier4 plukjes veldsla1. Verwarm de oven voor op 190°C2. Leg de n... bekijk recept »
1 bundel groene asperges 1 citroen 2 el room light 2 nieuwe aardappelen 1 zalmsteak circa 150 gr peper zout nootmuskaat olijflie en walnootolie (optioneel) Neem grote pan water en kook de aspergepunten twee minuten in gezouten water, de geschilde stu... bekijk recept »