1000 recepten met zalm
3 eetlepels olijfolie 1 blikje tomatenpuree 2 tenen knoflook 1 dl droge witte wijn 1 dl slagroom 100 gram garnaaltjes 100 gram zalmblokjes 50 gram oude geraspte kaas 250 gram tagliatelle Kook de pasta al dente. Een laagje olijfolie in de pan verwarme... bekijk recept »
3 eetl (roerbak)olie 1 fijngesneden teentje knoflook 2 tl gehakte gember(potje 100 gr Go-Tan) 300 gr verse zalmfilet,in stukken 1 bak Japanse wokgroenten( 400 gr) 2 pakjes zachte woknoedels ( wok express300 gr Amoy) Verhit de roerbakolie in een wok e... bekijk recept »
12 kleine eierenliefst henne-eitjes - 100 gram gerookte zalm - 100 gram bieslookroomkaas light (AH) - kappertjes Op elk half ei een lepel roomkaasmengsel. Garneren met reepjes gerookte zalm en kappertjes. bekijk recept »
1 pakje verse roomkaas op kamertemperatuur( 110 gr. monchou ), 3 theelepels geraspte mierikswortel( kuhne ), 100 gr. gerookte zalmfilet, 4 bagels, 1/2 doosje daikonkers ( a 20 gr. ). Roomkaas met vork losmaken en mierikswortel erdoor mengen. zalmfile... bekijk recept »
400 gr dunne lasagna bladen 200 gr gerookte zalm 50 gr gruyere of parmezaanse 30 gr boter 200 gr gekookte champignons3 dl bechamelsaus VOOR DE BECHAMELSAUS:100 gram boter 100 gram bloem 1/2 liter melk 1 ui tijm nootmuskaat zoutpeper. Boter een vuur... bekijk recept »
1 of 2 zalmmotenca. 10 of 15 minuten (7 min.aan iedere kant ) laten grillen of smoren met viskruidenaf laten koelenbeeje citroensap. Al deze ingredienten door elkaar doen met de mayonaise/yoghurtdressing evt. met citroensap bekijk recept »
1 komkommer 200 gram gerookte zalm 1 groot stuk roombrie Wikkel de zalm om de plakjes brie heen en leg elk pakketje op een plakje komkommer. Zet dit eventueel vast met een coctailprikker. bekijk recept »
200 gr gerookte zalmplakjes 1 Boursinkaasje met verse kruiden Hetzelfde gewicht aan Ricotta kleine toastjes Meng beide kaassoorten grondig dooreen, en smeer het mengsel voorzichtig uit op het vlak zalm. Peper uit de molen. Leg aan een zijde het kebab... bekijk recept »
240 gr. verse roomkaasbv. mon chou 250 ml. sour cream 1 eetl. mierikswortel (potje) 3 eetl. fijngeknipte bieslook 1 theel. suiker (zout) versgemalen peper 12 flinke plakjes gerookte zalm. Leg de plakjes zalm op een werkblad en verdeel de creme erover... bekijk recept »
verse zalm ragout van shii-take zalmeitjes dille pompoensaus balsamicoazijn De ragout van shii-take in het midden van het bordje schikken. Hierop de zalm. Rondom afwerken met de pompoensaus en balsamicoazijn. Het takje dille en de zalmeitjes gev... bekijk recept »