1000 recepten met zalm
6 zalm filets van 150 g- 6 plakjes parmaham- 3 eetlepels kappertjes- sap van 1 limoen- 6 eetlepels olijfolie extra vergine- zwarte peper Verwarm de oven voor op 225 graden. Smeer de zalm filets in met olijfolie. Druppel er wat limoensap over en bestr... bekijk recept »
1 kilo verse asperges3 ons gerookte zalm(blokjes)1 vleestomaat in blokjes gesneden50 grams boterbloem125 ml creme fraichesuikerverse salie en basilicum fijn gesnedenzout en peper1 el. worchestershire saus3 el. ketchupscheut (cream)sherry Kook de tagi... bekijk recept »
1 st. komkommer 3,5 gr. gelatine 23 gr dille 1.8 dl. Room ? dl. Wittewijn 0,1 dl dille azijn 0,2 dl. Water 0.6 dl. Olie 1 mp. Ve-tsin gerookte zalm slasoorten kaviaar peper / zout Voor de gelei de schillen en pitten van 1 komkommer in een keukenmachi... bekijk recept »
1/2.komkommer,6gr.gelantine,1dl.room,1.takje dille,100gr.ger.zalm,zout,peper,zalmeitjes, DRESSING1/2dl.frambozenazijn,1/2dl.olie,1dl.gepelde gepureerde tomaten,zout,peper,worchester,mosterd. OPMAAK;Los de plastix bekers en zet ze midden op bord.Sche... bekijk recept »
Pakje groene (spinazie) tagliatelle vier lente-uitjes twee flinke stronken broccoli drie vleestomaten flinke moot (400 gram)zalm (liefst zonder vel) dille melk room saus (carbonara bijvoorbeeld) eventueel parmezaanse kaas Gooi de pasta in het... bekijk recept »
1 bekertje zure room 1tl citroensap 4eetl fijngehakte dille peper uit de molen zeezout 4eetl olijfolie 500gr venkel 1gele paprika 200gr doperwten 1 teentje knoflook,geperst 500gr zalm in blokjes Meng de zure room met het citroensap, de helfd van de d... bekijk recept »
2 pitabroodjes- 50 g gerookte zalm- 2 plakjes mozzarella- 1 eetlepel dillefijngehakt- paar blaadjes ijsbergsla- zout- peper Snij de zalm in plakjes. Snij de broodjes open en vul ze met zalm, mozzarella, dille, zout en peper. Doe de broodjes in de bro... bekijk recept »
5 tomaten 1/2 rode peper 4 el olijfolie extra vierge met knoflook rasp van 1 citroen zout versgemalen zwarte peper 1 el fijngesneden Italiaanse kruiden 125 g mascarpone 1/2 pak mix voor pizzadeeg 200 g verse zalmfiletin stukjes Verwarm de oven voor o... bekijk recept »
2 blikken rode zalm (450 gram)1 ei100 gr. witte brood kruim5 eetl. warme melk3 eetl. pikante tomatenketchuppeper uit de molenmespunt cayennepeper mespunt oregano poedermespunt tijm poedersojasaus3 eetl. bloem1 eetl. olie zoutpaneermeel50 tot 60 gr. ... bekijk recept »
VOOR HET DEEG: -500 g bloem en 150 g boter -3 eieren en een snufje zout -2 dl melk en 25 g gist DE VULLING: -400 g verse zalm (gesneden in dikke moten) -175 g rijst -125 g tapioca (de grofkorrelige soort) -300 g champignons (fijngehakt) -bieslook en ... bekijk recept »