1000 recepten met zalm
1 blik roze zalm. 350 gram tagiatelle. 1 zakje mix voor tagiatelle roomsaus. potje spinazie van 10 ml. 2 1/2 dl. melk. 1 eetlepel versgehakte dille. 1 uitgeperst teentje knoflook. Kook de tagiatelle volgens de bereidingswijze. Bereid ondertussen de s... bekijk recept »
500 g visgraten (van tong of griet) 1 takje tijm 1 blaadje laurier 10-12 blaadjes witte gelatine zoutwitte peper 6 el fijngesneden dille ca. 500 g witte aspergesgeschild ca. 500 g verse zalmfiletin plakken 4-5 geroosterdeontvelde rode paprika... bekijk recept »
4 sneetjes geroosterd wit brood 1 appel 1 el. creme fraiche 200 gr. gerookte zalm vers gemalen peper snufje zout bieslooksaus tuinkers Schil de appel en snijd hem in kleine blokjes. Roer de creme fraiche met peper, zout en bieslook door de appelblok... bekijk recept »
200 g gerookte zalm 100 g huttenkase 2 eetlepels verse bieslookfijngesneden 1 eetlepel dille (vers of diepvries)fijngesneden 75 g waterkers 4 eieren (medium) versgemalen citroenpeper Verwijder de grove steeltjes uit de waterkers en verdeel de bla... bekijk recept »
7 blaadjes witte gelatine3 ons gerookte heilbotfilet2 dl slagroomzout en peperhalve el fijngesneden dille1 ons gerookte zalm in plakjes1 limoen in dunne schijfjeszalm- of foreleitjes Week de gelatine ongeveer 5 minuten in ruim koud water, knijp goed ... bekijk recept »
100 g gerookte zalm100 g gerookte paling2 blaadjes witte gelatine200 g verse roomkaas naturel1 el Franse mosterd? dl slagroom8 sneetjes wit casinobrood1 takje dilleolie om in te vetten Vorm invetten en bekleden met plasticfolie. Helft van plakjes zal... bekijk recept »
200 gram gerookte zalmfiletongeveer twee a drie el mayonaisepaprika poeder (snufje)snufje peperongeveer een halve theelepel suiker1 appel bijvoorbeeld Elstareen handpeer. Maak een sausje van de mayonaise, de paprika poeder, de peper en de suiker (de ... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet met vel 200 a 250 g gerookte zalmversneden 8 flinke witte asperges een klontje boter voor de asperges en boter om te bakken peper en zout naar smaak Voor de saus: 60 g sjalot 2 eetlepels olijfolie een takje tijm 2 blaadjes laur... bekijk recept »
Met Bonduelle biologisch geteelde groenten 1 blik Bonduelle Carolina melange 425ml 4 moten verse zalm a 125 gram 4 el notenolie 4 el guacamole 1 el creme fraiche 1 tl gehakte rode pepers 50 gram verse koriander 1/2 teentje uitgeperste knoflook 1 tl. ... bekijk recept »
2 vleestomaten 1 uitjes 2 lepels gehakte koriander 4 takjes koriander 1 theelepel tapenade tabasco 1 limoen 1 teentje knoflook 6 lepels olijfolie 1 aubergine 200 g gerookte zalm 50 g veldsla 4 theelepels creme fraiche Snijd voor de salsa de tomaten i... bekijk recept »