209 recepten met fricandeau
200 g rode bessen 2 bosuitjes 2 eetlepels gemberjam mespunt kruidnagelpoeder zout en versgemalen peper 200 ml crème fraîche 2 eetlepels geraspte mierikswortel (potje) 3 eetlepels Dijonmosterd 200 g rosbief (vleeswaren) 200... bekijk recept »
4 eieren 350 g haricots verts 4 el arachideolie 500 g gnocchi (pak) 1 el gedroogde dragon 2 uien 2 tenen knoflook 40 g truffel-paddenstoelentapenade 100 g fricandeau1. Breng een pan water aan de kook. Doe de eieren erin en kook z... bekijk recept »
800 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur) 70 g boter 295 g gegrilde paprika's (pot) 2 el droge vermout 2 el zoete witte wijn 100 ml slagroom 380 ml gevogeltefond 700 g haricots verts1. Bestrooi het vlees met peper en zout. V... bekijk recept »
175 g Princes tonijnmoot in water 3 el mayonaise 50 g zoetzure augurken 150 g rucola melange 300 g varkensfricandeau (vleeswaren) 2 el kappertjes 1 ciabatta (afbak) 2,5 el water 1 snufje zout 1 snufje peper 1 keukenmachine of staafmixer1. B... bekijk recept »
20 g verse Italiaanse kruidenmix 2 tenen knoflook 50 ml olijfolie 400 g tomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 4 sjalotten 1 snufje zout 1 snufje peper 75 g jonge bladslamelange 8 plakjes fricandeau 75 ml saladedressing knoflook 1 ingeve... bekijk recept »
100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g varkensfricandeau (iets dikker gesneden)1. In pan water aan de kook brengen. Tagliatelle ... bekijk recept »
1 sjalotje 1 ei (klein) 2 verse braadworsten (à 125 g) 6 takjes tijm 1 citroen 1 kalkoenfricandeau (ca. 500 g) zout en peper 50 g boter of margarine 2 eetlepels cognac (Gall & Gall)1. Sjalot pellen en heel fijnsnipperen... bekijk recept »
2 zoete puntpaprika's 2 rode pepers 1 ui (gesnipperd) 5 teentjes knoflook (gesnipperd) 250 ml sinaasappelsap 1 eetlepel kaneelpoeder 2 eetlepels gedroogde tijm 1 eetlepel gemalen komijn (djinten) 1 eetlepel piment (poed... bekijk recept »
2 eieren 400 g kruimige aardappelen 1 appel (Jonagold) 3 zoetzure augurken 10 zilveruitjes 200 g gebraden fricandeau (vleeswaren) 1 el wittewijnazijn 4 el mayonaise 8 cherrytomaten 3 takjes peterselie 75 g veldsla1. Kook... bekijk recept »
1 blikje tonijn op olie ((200 g), uitgelekt) 4 ansjovisfilets (fijngehakt) 4 eetlepels olijvonaise (of mayonaise) 2 eetlepels citroensap (cayenne)peper 1 kropje sla (bijv. little gem) 12 plakjes fricandeau (vleesw... bekijk recept »