1000 recepten voor pasta
Klein blikje tomatenpureepakje gezeefde tomatenpakje spekblokjes2 uien2 teentjes knoflookItaliaanse kruiden (of Provencaalse)peperpaprikapoederpasta (bij voorkeur penne rigate of pipe rigatezeker geen schelpjes macaroni)olijfoliegeraspte kaas Kook de... bekijk recept »
200 gr. pasta (penne)500 gr. broccoliolieProvencaalse kruiden1 blikje tonijnca. 8 gedroogde tomatenkoffiemelk of roomzout en peper Olie in een wok of braadpan verhitten en de kruiden erin doen. De broccoli roerbakken. De tonijn en de tomaat toevoegen... bekijk recept »
200g gekookte pasta of risotto (pennefussilirisotto) 100g uitgelekte tonijn op water 2 hardgekookte eieren in kwarten 1 potje witte asperges (door de midden gesneden) 1/2 zakje gemengde IJsbergsla 1 komkommer 1 paprika 250g doperwten dressing: 2 el M... bekijk recept »
300g gekookte pasta of Risotto (fussilipennerisotto funghi) 300g gerookte kipfilet in stukjes (kip fume) handvol rucola 1/2 zak spinazie (ontdoen van harde steeltjes) 1 komkommer 1 potje witte asperges (door de midden gesneden) 190g artisjokharten 19... bekijk recept »
Ca. 450 gr. kipfilet100 gr. bacon (dikke plakken in reepjes snijden)2 rode paprika's1 courgette100 dl. kippenbouillon100 dl. witte wijn2 eetl. provencaalse kruiden (oreganosalierozemarijntijm)potje kappertjesdoosje cherry tomaatjes5 tenen knoflook1 t... bekijk recept »
1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »
Deeg: 225 gr. kwark1 dl. olie200 gr. bloem1/2 zakje bakpoederzout. Vulling: 20 gr. boter20 gr. bloem2 dl. melk100 gr. kwark1 eierdooier,75 gr. geraspte belegen Goudse kaaspeper4 hardgekookte eieren1 ui75 gr. ontbijtspek20 gr. boter2 kleine vleestomat... bekijk recept »
1 rode paprika 1 stukje Chorizo (150 gr) 3 eetlepels olijfolie 1 zak aardappelblokjes 750 (diepvries pommes rissolees Aviko) 1 zakje panklare prei (250 gr) 6 eieren 3 eetlepels melk 2 eetlepels provencaalse kruiden zoutpeper 100 gr geraspte oude kaas... bekijk recept »
4 kalfskoteletten 1 koffielepel Provencaalse kruiden 5 eetlepels margarine - zoutpeper 2 bokalen Bonduelle Groene Aspergesuitgelekt 1 fijngesnipperde ui - 1 fijngesnipperd knoflookteentje 15 g verse basilicum 1 eetlepel geroosterde pijnboompitt... bekijk recept »
1 tl bouillonpeoder500 gr champignons2 dl creme fraiche3 el Parmezaanse kaas2 teentjes knoflook3 tl provencaalse kruiden3 el olijfolie300 gr pastasnufje pepersnufje zout3 el peterselie1 grote ui1 dl droge witte wijn. Kook de pasta in een pan met ruim... bekijk recept »