1000 recepten voor pasta
300 gr. fusillipeper1 courgette25 gr. boter625 gr. prei1 blik (400 gr.) geconcentreerde champignonsoep300 gr. geraspte (jong) belegen kaas Kook de pasta beetgaar. Snijd de courgette in blokjes, de prei in reepjes. Smelt de boter in een braad-pan, roe... bekijk recept »
400 gram spiraalmacaroni, 1 courgette, 25 gram boter, 2 preien, 400 gram geconcentreerde champignonsoep, 200 gram geraspte kaas, 200 gram ham (plak), zout en peper Kook de pasta (het liefst tricolore fusilli, dit is driekleuren-spiraalmacaroni) beetg... bekijk recept »
1 blikje creme champignonsoep van Unox1 bakje champignons (kan ook uit potje)dubbele kipfilet1 roomkaas met knoflook. Figuroli tri colore Snijd de champignons in plakjes. Doe de kipfilet in een pan met water (de kip moet net onder het water liggen) m... bekijk recept »
300 gr. penne400 gr. broccoli (in roosjes)2 blikjes tonijn (uitgelekt)1 blik champignonsoep150 ml melk100 gr. geraspte belegen kaas50 gr. chips (naturel) Kook de pasta net gaar. Voeg de laatste 3 minuten de broccoli toe. Laat dit goed uitlekken. Verd... bekijk recept »
500 g pasta (fussili) 1 zak stoofschotel groente (kant en klaar) 1 pakje champignonsoep (voor 1 liter) 2 theelepels Italiaanse kruiden 1 blikje tonijn 1 scheut sherry 1 ui Water voor pasta opzetten, ui snipperen en fruiten, stoofschotel groente mee l... bekijk recept »
- 250 gram pasta (bijvoorkeur fussili tricolore)2 kleine tot middelgrote kipfilets1 pakje Danish Blue kaas2 rode uien1 bekertje creme fraichepittige geraspte kaaspeperzoutItaliaanseProvencaalse kruidenbeetje olijfolieeventueel ook wat cherry tomaatje... bekijk recept »
2 blikjes tonijn op water300 gram prei1 bekertje creme fraiche1 ui2 theelepels provencaalse kruiden1 eetlepel gedroogde basilicum250 gram pasta peperzout1 eetlepel olijfolie en eventueel wat melk. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing, verhit d... bekijk recept »
Pasta tri colore (bv farfalle) flinke zak rucola doosje cherrytomaatjes zongedroogde tomaten uiknoflookolijfolie geitenkaasjes100 gr. creme fraiche (light) 1 zakje pijnboompitten citroensap honing zoutpeper De ui en knoflook in beetje olijfolie fruit... bekijk recept »
400 gr. spinazie 50 gr. pipe rigate of andere pasta 2 rundertartaartjes van 80 gr. (zelf gebruik ik meestal gewoon gehaktis goedkoper) 1 ui 1 teentje knoflook 50 gram champignons 2 vleestomaten 4 el. geraspte kaas zout peper basilicum ketjap (beetje)... bekijk recept »
175 gr. tricolore fusilli(spiraalmacaroni)1/2 courgette325 gr. prei1/2 blik geconcentreerde champignonsoepgeraspte kaaspeper Kook de pasta gaar in ruim kokend water met zout. Maak ondertussen de courgette schoon en snijd hem in blokjes. Prei in dunne... bekijk recept »