1000 recepten voor pasta
1 heel geitje (ongeveer 2 maanden oud)gevild en uitgebeendde kop verwijderd het hartde lever en niertjes gehakt 15 g reuzel of 1 el olijfolie zout en peperVoor de vulling:1 kg kleine schelppasta400 g rauwe ham in stukjes400 g verse caciocavallo of... bekijk recept »
5 el olijfolie sap van 2 citroenen 1 tl verse/gedroogde basilicum 1 tl verse/gedroogde peterselie 1 tl verse/gedroogde oregano 1 tl verse/gedroogde marjoraan zout en versgemalen zwarte peper 225g champignons 225g volkoren pastaIn een grote kom olijfo... bekijk recept »
Dit is een soort Bolognese-saus (de heisa van kippelevers en champignons heb ik weggelaten.) Here's how: 350 gram rundergehakt stuk winterwortel of paar worteltjes 1 grote ui (of 2 kleine) 1 paprika, kleur maakt niet uit 1 blik tomaten 3 tenen knofl... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gr. broccoli 200 gr. goudsalami 200 gr. hamreepjes 1 grote boursin 500 gr. pasta(10 minuten): Broccoli 4 min. Koken. Goudsalami in reepjes snijden. Pasta koken. En vervolgens alle ingredienten toevoegen en alles nog even doorverw... bekijk recept »
voor 2 personen: 200 gram (vlinder)pasta 250 gram champignons 250 gram (cherry)tomaten 2 eetlepels olijfolie 150 gram zongedroogde tomaten 50 gram pijnboompitten 2 blikjes tonijn op waterKook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de ... bekijk recept »
500 gram pasta (maakt niet uit wat) 1 kleine camembert 200 gram creme fraiche 150 gram ham 1 niet te grote prei 1 theelepeltje kerriepoeder peper en zout scheutje olijfolieGrote pan met water en zout opzetten voor de pasta. Camembert in stukken snij... bekijk recept »
1 Pak bevroren spinazie à la crème Olijven zonder pit 1 Rode ui Zakje Zonnebloempitjes of pijnboompitjes Potje rode pesto SpaghettiKook de spaghetti volgens voorschrift. Ontdooi de spinazie zachtjes in een diepe pan. Snijdt intussen de olijven en de ... bekijk recept »
boter champignons 2 soeplepels fijngehakte bieslook 2 dl slagroom 1 gesnipperde sjalot 2 gehakte lookteentjes 1 pakje spekblokjes 350 gr verse pasta peper en zout- Kook de pasta gaar en spoel ze na in koud water. - Stoof de champignons in een klontje... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 el gehakte dille 2 el versgehakt basilicum 4 sneetjes verse geitenkaas 1 dl slagroom 2 el gehakte dragon 1 teentje look 200 gr verse pasta 2 el gehakte peterselie peper en zout- Kook de pasta gaar in ruim water met wat zout en laat... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gr verse tagliolini 500 gr diepgevroren scampistaarten 2 teentjes look 0,5 dl olijfolie 5 dl tomatencoulis 1/2 koffielepel ongemalen pili-pili 2 soeplepels gehakte peterselie peper en zoutHaal de scampi's ruim een uur op voorhand... bekijk recept »