1000 recepten voor pasta
Voor 4 personen: 4 loze vinken 2 uien 2 wortelen 200 gr gepelde tomaten teentje look chilipepertje of cayennepeper 1/2 dl witte wijn pasta of tagliatelle olijfolie snuifje suiker peper en zoutStoof de uien, wortelen, het chilipepertje en de look in o... bekijk recept »
per persoon: 150 gram pasta (bijvoorbeeld penne) 3 tomaten ongeveer 150 gram Fruit de Mer Peper en zoutSnijd de tomaten in kleine partjes en warm ze op in een wokpan op middelhoog vuur. De tomaten worden zacht, de basis van je saus. Zijn de tomaten ... bekijk recept »
Voor ong. 3-4 personen: 3 middelgrote courgettes 6 sjalotjes 3 knoflookteentjes 2-3 mooie tomaten olijfolie versgemalen (4-seizoenen)peper 1 maggi tuinkruidenbouillonblokje oude gemalen kaas en evt. geitenkaas [/list]Was de courgette(s) en schaaf het... bekijk recept »
voor ong. 3-4 personen: 3 middelgrote courgettes 6 sjalotjes 3 knoflookteentjes 2-3 mooie tomaten olijfolie versgemalen (4-seizoenen)peper 1 tuinkruidenbouillonblokje oude gemalen kaas en evt. geitenkaasWas de courgette(s) en schaaf het met een kaass... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gr volkoren korte deegwaren (vb. Penne) 200 gr kippefilet 100 gr rucola (raketsla) 300 gr kerstomaten 50 gr parmezaanse kaas 1 eetlepel pijnboompitten 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels koolzaadolie sap van 1/4 sinaasappel balsami... bekijk recept »
1 teentje knoflook 300 g rundertartaar 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden zout en peper 2 takjes verse basilicum 400 g farfalle of andere korte pasta vloeibare margarine 1 blikje tomatenpuree 1.5 dl roomPers de knoflook uit boven de tartaar. K... bekijk recept »
Voor 2 personen: scheutje olie 250 gr gedroogde fusilli 375 gr asperges, uiteinden verwijderd en in stukjes van 5 cm gesneden 125 gr diepvriesdoperwten, ontdooid 2 grote tomaten, ontveld, van zaad ontdaan, in stukken klein handje basilicumblaadjes in... bekijk recept »
voor 2 personen: 400 g pasta (fusilli of farfalle) 75 g gerookte kipfilet 2 sjalotjes klein bakje creme fraiche 75 g diepvriesdoperwtjes versgemalen peper en zoutKook de pasta gaar volgens de verpakking. Doe de laatste 5 minuten de doperwtjes erbij. ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 gr tagliatelle 1 blikje maïs uitgelekt 1 bakje kerstomaten 200 gr gerookte zalm 250 ml room 1 visblokje 1 ui boter, bloem en melkBlokje oplossen in een beetje heet water. De ui fijnsnijden en stoven in boter. Bloem erbij mengen e... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400gr tagliatelli 4 el spekblokjes 20 champignons 4 blaadjes salie 1 lookteentje gehakt wat fleur d’Ardèche lookolie bakboter 2 dl wittewijn 2 dl room BieslookKook de tagliatelli gaar in kokend water met wat olie en zout. Giet ze af ... bekijk recept »