1000 recepten voor pasta
voor 4 personen: 1 scharrelei peper, zout 8 el paneermeel 400 g Brie, in 16 punten 600 g panklare broccoli,in kleine roosjes 400 g spaghetti 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1/2 el olijfolie 1 zakje champignonsaus 40 g kruidenboterKlo... bekijk recept »
Voor 4 personen: 200 gram gekookte ham (dikke plak) in blokjes 150 gr. rauwe ham (idem) 2 gesnipperde uien 50 gr. bloem 3 1/2 dl. kruidenbouillon (van blokje) kuipje zure room evt. wat witte wijn dragon dille Parmezaanse kaas 400 gr. tagliatelle(15 m... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600gr tagliatelle 300gr gerookte zalm 2 sjalotten 30gr boter 1 eetlepel olijfolie 2dl room 2 takjes gehakte dille versgemalen zwarte peperpel de sjalotten en hak fijn verhit de boter in een kookpannetje en fruit daarin de sjalot tot ... bekijk recept »
3 uien, 1/2 rode paprika, 1/2 groene paprika, 1/2 gele paprika, 750 gram gehakt of kliekjes vlees , 1 blokje bouillon, 1 soeplepel provencaalse kruiden, 1 soeplepel paprikakruiden, 1/2 soeplepel sambal, 3 soeplepels suiker, 1 soeplepel bindmiddel, 10... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 kalkoenfilets (diepvries) 400 g mediterrane groentemix (diepvries) 500 g pasta (bv. hoorntjes) 400 g tomaten-stukjes (blik) 3 eetl. olijfolie ± 1 eetl. oregano peper en zoutKook de pasta gaar (kooktijd zie verpakking) in een... bekijk recept »
250 g kalkoenshoarma 2 eetl. olie 2 dl (200 cc) roerbaksaus geraspte kaas Maak het kalkoenshoarmavlees met een vork een beetje los. Verwarm de olie in een pan (niet te bruin laten worden). Roerbak hierin de shoarma bruin. Voeg de saus toe en verwarm ... bekijk recept »
1 bot witte en groene asperges 1 venkel 1 rode paprika 250 gr. tomaten 200gr. peultjes 1 courgette 4 moten kabeljauw zwarte tagliatelli olijfolie 1 plak lasagne groene kruiden visbouillonBereiding de pasta beetgaar koken de groenten wassen en stukje... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 eieren 150 g tomaat 75 g groene paprika 75 g rode paprika 25 g ui 1/2 knoflookteentje 60 g gekookte volkorenpasta 30 g geraspte kaas, light 1 koffielepel olie 1 eetlepel Provençaalse kruiden 1/2 eetlepel gedroogde oregano Zwarte pe... bekijk recept »
Voor 4 personen: 800 g kipfilet 100 g blokjes gekookte ham 250 g champignons in schijfjes (diepvries) 200 g erwtjes (diepvries) 50 g rozijnen 200 g verse kruidenkaas (bv. Philadelphia met kruiden) 50 g gemalen kaas 2 eetl. boter 400 g deegwaren (bv. ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 750gr in vrij kleine blokjes gesneden lamslappen. Olijfolie 1 kleingesneden ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels tomatenpuree 2 dl bouillon 1 theelepel oregano Peper en zout 300 gr pasta Pakje fetaBak het vlees in ... bekijk recept »