1000 recepten voor pasta
300 gram tagliatelle500 gram peultjes4 zalmfilets van 150 gram elk2 eetlepels olie1 teentje knoflook1 dl. droge witte wijn2 eetlepels gembersiroop0,5 eetlepel sambal3 eetlepels ketjap1 geraspte wortel1 eidooier1 eetlepel peterselie. Kook de peultjes ... bekijk recept »
-250 g diepvries spinazie (of 450 g verse) -250 g groene tagliatelle -zout en peper -1 el olijfolie -1 teen knoflook (uit de knijper) -1 kleine ui (fijn gesnipperd) -100 g ricotta kaas -1 th lepel fijngehakte majoraan -nootmuskaat *doe olie, knoflook... bekijk recept »
- 100 gram ongekookte pasta - blikje ansjovis (laat de vis in wat melk ontzouten) - twee fijngehakte teentjes knoflok - handje geroosterde pijnboompitjes - twee eetlepels kappertjes - olijfolie - (parmezaanse) kaas - gehalveerde cherrytomaatjes - 1 k... bekijk recept »
- 100 gram ongekookte pasta - blikje ansjovis (laat de vis in wat melk ontzouten) - twee fijngehakte teentjes knoflok - handje geroosterde pijnboompitjes - twee eetlepels kappertjes - olijfolie - (parmezaanse) kaas - gehalveerde cherrytomaatjes - 1 k... bekijk recept »
2 potjes creme fraiche 1 blikje zalm verse bieslook zout en peper kappertjes 80 gr zalmsnippers pasta naar keuze Creme fraiche au bain marie verwarmen. Blikje zalm, bieslook, peper en zout toevoegen. Langzaam verwarmen. Intussen pasta beetgaar koken.... bekijk recept »
Grove pasta (1 van de vele soorten)olijfoliepond rundgehaktgrote ui3 tenen knoflook1/2 groene paprika1 rode paprikaflinke prei1 tomaat1 pot pittige pasta saus2 glazen rode wijn2 eetl. basilicum2 eetl. oregano Gehakt zonder olie/boter rullen in juspan... bekijk recept »
1 Zak Pasta Fusilli Tricolore 1 Bekertje Creme Fraiche 2 Blikjes Tonijn (naturel) 2 Uien 1 Blikje Tomatenpuree 1 Courget 1 zakje geraspte kaas Pan water opzetten voor de Pasta. In een wok gesneden ui fruiten en de in plakjes gesneden courget gaar lat... bekijk recept »
20 scampi's 10 cl olijolie 4 tomaten 1 sjalot 1 peprtje 3 tabletten Kruiden Bouquet Italiano (knorr) scheutje Pastis 500 g zwarte pasta Voorbereiding Spoel de scampi's en dep ze zorgvuldig droog. Zowel de sjalot als de pepertjes hakt u fijn. Ontvel d... bekijk recept »
16 vellen verse pasta 400 g ricotta 50 g pesto 30 g gemalen parmezaan 1 ei 2 eidooiers 200 g zongedroogde tomatenin reepjes (xenos) peper en zout Ingredienten verse tomatensaus: 2 knoflooktenen olijfolie anderhalf kilo gepelde romatomaten ... bekijk recept »
120 gram volkoren pasta 1 ui 150 gram kipfilet in blokjes 1 courgette Blik gepelde tomaten basilicum Kook de pasta. Verhit twee theelepel olie. Bak hierin een fijngesnipperde ui, de kipfilet en een courgette in stukjes. Voeg het blik gepelde tomaten,... bekijk recept »