1000 recepten voor pasta
Tagliatelle (of je favoriete pasta-soort)2 sjalotjes2 tenen knoflook+- 5 bosuitjes2 courgettesbakje champignons2 blikken tomaatblokjes2 pakjes blauwaderkaas (Danablue)zakje chasewnotenolijvenveel italiaanse kruidenpeper en zoutolijfolie. Kook de tagl... bekijk recept »
300 gram farfalle2 kipfilets450 gram diepvriesspinazie4 eetlepels roomkaas met kruiden (bijv. Boursin)200 ml. turkse volle yoghurt (evt. griekse yoghurt)sap van 1 citroenzout en peper. Stoom de kipfilets bestrooid met zout en peper in een stoommandje... bekijk recept »
300 gram gezouten spekjes (het liefst geen al te droge spek of ham zoals bacon of rauwe ham) 250-300 gram pasta (het liefst verse die is tegenwoordig in de meeste supermarkten te krijgen) 4 eieren 50 gram parmezaanse k... bekijk recept »
1 pak spagetti 2 pakken spinazie a la creme 2 pakken kruidenkaas (boursin) Bereidingswijze Laat in een wok de spinazie ontdooien. Los er daarna de kruidenkaas in op. In de tussentijd kun je de spagetti koken. Serveertips Schep de spagetti op een b... bekijk recept »
1 kg. rode en gele paprika's250g spaghetti100g ontpitte zwarte olijven3 eetl. tomatenpuree3 eetl. paneermeel1 eetl kappertjes2 eetl. gehakte bladpeterselieflinke scheut olijfolie2 tentjes knoflookz&p Rooster de paprika′s onder een grill tot ze ... bekijk recept »
700 gr kipfilet 2 eetl. boter1 eetl. olie zout en peper 1 middelgrote ui 1 teentje knoflook 3 eetl. grove mosterd ? liter droge witte wijn 200 ml slagroom een beetje citroensap 250 gr groene tagliatelle evt 1 doosje tuinkers De kipfilet afspoelen, dr... bekijk recept »
voor de gehaktballetjes: 250 g rundergehakt 250 g varkensgehakt 1 ei 2 eetl parmezaanse kaas 1 teen knoflookgeperst 1 theel gedroogde oregano 3 eetl semolina of broodkruim versgemalen zwarte peper 1 theel zout Voor de tomatensaus: 1 ui 2 tenen knoflo... bekijk recept »
7 sjalotjes 500 gr rundergehakt 1 ei 3 eetlepels paneermeel nootmuskaat 1,5 theelepel bouillonpoeder peper 500 gr penne pasta 1 courgette 1 doosje cherrytomaatjes 2 eetlepels olijfolie zout 1. Pel de sjalotjes, snipper een sjalotje fijn en... bekijk recept »
600 gram verse pasta (of bijvoorbeeld die verse pasta van A.H.Voor de saus (4 personen):pakje Boursin met knoflook-kruiden 2 dl wittezoete wijn (Chardonnay) 2 handjes sugar snaps (suikerpeulen) of normale peultjes 2 uien60 gram pijnboompitten 2 eetle... bekijk recept »
1 sjalot 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 250 g cherrytomaten 4 kleine kabeljauwhaasjes (of 2 groteca. 500 g) 2 blikken gepelde tomaten op tomatensap (a 400 g) 2 eetlepels olijfolie 100 g zwar... bekijk recept »