1000 recepten voor pasta
2 el olijfolie1,5 kg ossenstaart in stukken2 grote uien in ringen4 tenen knoflook (fijngehakt)2 stengels bleekselderij in plakjes2 wortels in plakjes2 takjes rozemarijn60 ml rode wijn60 g tomatenpuree4 tomaten (ontveld en fijngesnedenof uit blik)1,5 ... bekijk recept »
1 kg asperges- zout- 400 g tagliatelle- 2 eetlepels pijnboompitten- 2 sinaasappels- 3 lente/ bosuitjes- 1 teentje knoflook- olijfolie- 2 eetlepels gehakte verse koriander of 1 theelepel gemalen koriander- 100 ml witte wijn- 1 kruidenbouillontablet- ... bekijk recept »
1 pak 3 kleuren macaronie{spiraaltjes) 1 grote beker creme fraice naar smaak meer of minder. 6 tomaten in blokjes. 1 komkommer in blokjes en zaad er uit 1 pond geite kaas in blokjes (bij turkse winkel) italiaanse kruiden 10 teentjes knof geperst klei... bekijk recept »
AH Kruidenkaas Pasta Spinazie (deelblokjes al la bloep) Creme Fraiche 125 ml Spekjes Walnoten (ongezouten) Kipfilet. Pasta koken. Spekblokjes bakken en kip even bakken. Walnoten fijnhakken Spinazie warm maken, kruidenkaas erdoor roeren en creme drai... bekijk recept »
250 gram verse tagliatelle (soort pasta) 1 fijngesneden ui 1 teenje knoflook 250 gr in plakjes gesneden champignons 150 gr pancetta (italiaanse spek) ketchup rode wijn klein bekertje creme fraiche parmezaanse kaas Bak de ui met de knoflook. Doe er ve... bekijk recept »
200 g gedroogde witte bonen (pak a 500 g) 1 uifijngesnipperd 3 eetlepels olijfolie 1 wortelfijngesneden 1/4 knolselderijfijngesneden 100 ml droge witte wijn 2 eetlepels balsamicoazijn 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 1/2 liter groentebouillon (va... bekijk recept »
Kikkererwtenkleine pastawortelbleekselderijharissa (Noordafrikaanse peperpastain tubes verkrijgbaar)spekblokjesolijfolietomatenpureeknoflookui Bak spekblokjes zacht in een scheut olijfolie op laag vuur. Voeg gesneden ui toe. Na vijf minuten een of tw... bekijk recept »
3 eetlepels koudgeperste olijfolie 2 teentjes knoflookfijngehakt 2 kleine rode pepertjesfijngehakt 2 wortelenin kleine blokjes gesneden 1 stengel bleekselderijin kleine blokjes gesneden 250 gr groene linzeneen paar uur geweekt 2 dl witte wijn 1,2 lit... bekijk recept »
- 100 gram zwarte lintpasta - 1 bakje rivierkreeftjes - 1 sjalotje - 2 teentjes knoflook - 250 ml room - scheut cognac 1. Kook de pasta beetgaar met een scheutje olijfolie en voldoende zout. 2. Fruit fijngesneden sjalot en knoflook even aan in ... bekijk recept »
1kg champignons 5 teentjes look enkele sjalotjes kruiden naar smaak zoals: peperzoutcurrypaprika.... 1 flinke eetlepel peterselie 250 ml room bindmiddel (vb maizena) TIP: de room en maizena kan evt. vervangen worden door een doosje &primeboursin cuis... bekijk recept »