1000 recepten voor pasta
- Pangasiusfilet of andere witvisportie voor 4 personen. (bijv. diepvriesAH) - 1 potje groene pesto - Pak spaghetti (75-100 gram spaghetti pp.) - Pot zongedroogde tomaatjes op olie (AH excellent oid.) - Blik tomatenstukjes of hele tomaten - 1 struik ... bekijk recept »
Voor de pasta: 200 gram bloem (grano duro) 6 eidooiers 100 gram champignons 100 gram oesterzwammen 2 dl peterselie-olie (peterselieknoflookolijfolie) 100 gram uitgebakken spekreepjes (ontbijtspek) 200 gram Parmezaanse kaas (dun geschaafd) 100 gram tr... bekijk recept »
350 gr. pasta 1 ui grof gesnipperd 4 tenen knoflook geperst 250 ml. room 2,5 el tomatenpuree 425 gr. tonijn op olie (blik) uitgelekt 150 gr. diepvries erwten 100 gr. zongedroogde tomatenin reepjes een paar in schijfjes gesneden zwarte olijven zonder ... bekijk recept »
Pasta fresco (als je wilt meergranen) 1 doosje cherry tomaatjes 3 teentjes knoflook zeezout olijfolie verse basilicum. Voorbereiding Maak de pasta volgens basisrecept naar keuze. Verwarm de oven op 200 graden celcius. Bereidingswijze Snijd de tomaatj... bekijk recept »
500 gram harde tarwebloem 5 grote scharreleieren griemeelbloem om mee te bestrooien Hulpmiddelen Keukenmachine Hulpmiddelen - Keukenmachine Bereidingswijze Doe alle ingredienten in de kom van de foodprocessor en laat deze draaien tot de kruimels s... bekijk recept »
100 g verse pastaspiralen 4 el mayonaise 4 el zure room 2 el gesneden bieslook zout versgemalen zwarte pepere 4 bladeren krulandijvie,grof gescheurd 175 g gekookte zalm in reepjes 2 el dille geraspte schil van 1/2 citroen takje dille ,om te ga... bekijk recept »
1,5 kilo verse asperges3 ons kipfilet (blokjes)4 sjalotjes fijngesnedensuiker50 gram boterbloem125 ml creme fraicheverse bieslook en peterselie fijn gesnedenzout en peper1 el. worchestershire saus1 el gembersiroopscheut (cream)sherry Kook de pasta vo... bekijk recept »
1 blik artisjokharten (cica 400 gram), 150 gram ham(beenham bv), 2 teentjes knoflook, 1 rode Spaanse peper, 250 gram groene tagiatelle, 3 eetlepels olijfolie, 1/4 kookroom, scheutje citroensap, zout, peper, tijm, sweetchilisaus, 4 eetlepels gemengde ... bekijk recept »
2 el olijfolie1 grote uit1 kg. rundergehakt60 ml rode wijn7 dl tomatensaus voor pasta (welke je lekker vindt)2 blokjes kippenbouillonverkruimeld2 el fijngehakte peterselie(ik vind zelf een zakje soepgroenten erg lekker)500 gr. bucatini of spaghettini... bekijk recept »
50 gr. boter 200 gr. spekfijngehakt 1 grote uigesnipperd 1 wortelfijngehakt 1 stengel bleekselderijfijngehakt 400 gr. rundergehakt 150 gr. kippenlevertjesfijngehakt 5 dl. runderbouillon 2,5 dl. passata di pomodoro 1,5 dl rode wijn 1/4 tl. versgeraspt... bekijk recept »