Taartje Met Brusselse Kaas En Kriek

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Bereid intussen de biersaus door de Kriek in te koken met kippefond of -bouillon en er tot slot de roomboter door te kloppen met de garde. * Laat de schoongemaakte en uitgelekte spinazie smelten in de boter. *Schep een bedje spinazie op de voorverwarmde borden en schik daarop het taartje. *Giet de biersaus eromheen

Taartje Met Brusselse Kaas En Kriek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kriekensorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sabayon met Belgische kriek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonge patrijsfilets met kriek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriek Lambic
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept