Minipaprika Met Geitenkaas En Rucolakers

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Paprikaatjes wassen, bovenkant en puntje eraf snijden. Rucola losknippen. In kom geitenkaas met wijn losroeren. Helft van rucola- of tuinkers door geitenkaas mengen. Op smaak brengen met peper. Paprikaatjes met behulp van theelepel vullen met geitenkaasmengsel en vulling aandrukken, zodat er geen luchtgaten in ontstaan. Paprikaatjes met scherp, glad mes in plakjes snijden en deze naast elkaar op schaal leggen. Rest van rucola erover strooien.

Minipaprika Met Geitenkaas En Rucolakers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschette met rucolakers en avocadosalsa
5 min, voorbereiden 10 min, wachten 30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met filet americain en kwarteleitje
15 min-
Bekijk recept
Scharrelkippensoep met prei en rucolakers
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven
10 min Snack
Bekijk recept
Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
10 min Snack
Bekijk recept
Minipaprika met rijst
0 min
Bekijk recept
MOSSELEN MET DRAGONSAUS EN MINIPAPRIKA
30 min
Bekijk recept