IJssouffle met Chocolade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Splits de eieren. Klop de eidooiers met de suiker au bain marie totdat het mengsel dikker wordt.
- Smelt de chocolade met een beetje water op zacht vuur. Schenk hem bij beetjes bij het eimengsel onder voortdurend kloppen.
- Klop de eiwitten zeer stijf en meng ze voorzichtig onder de compositie.
- Klop de slagroom stijf en meng deze er ook onder.
- Neem mooie souffl?vormpjes en bind daar alufolie omheen zodat dat er 5 cm bovenuit steekt. Doe het mengsel in de vormpjes en schud een beetje zodat ze goed gevuld worden. Het mengsel moet boven het vormpje uitkomen.
- Vries de vormpjes in de vrieskast in.
- Meng de cacao met wat suiker.
- Bij het serveren halen we de alufolie weg, strooien er wat van het cacaomengsel over en zetten ze op tafel.

IJssouffle met Chocolade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

IJssoufflé met aardbeien
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
IJssoufflé van Grand Marnier
120 min Nagerecht
Bekijk recept
IJssouffle Met Chocolade
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept