Gewokte kalfsblokjes met tomaat, witloof en dragon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Het kalfsvlees in blokjes snijden, de tomaten ontvellen, ontpitten en in acht verdelen, het witloof schoonmaken en in stukjes snijden.
- Het kalfsvlees bruin bakken in de olie. Kruiden met peper en zout en deglaceren met de dragonazijn en de helft van de witte wijn.
- Het vlees uit de wok halen en het gesneden witloof toevoegen. Even laten aanbakken en vervolgens de tomaten toevoegen. Met het deksel op de wok enkele minuten laten sudderen, de tomatenpuree, de rest van de wijn en de fijngehakte dragon toevoegen.
- Zodra de tomaten zacht geworden zijn het vlees opnieuw in de wok brengen, even laten doorwarmen en serveren met basmatirijst.

Gewokte kalfsblokjes met tomaat, witloof en dragon is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept