- De venkel in kleine blokjes snijden en gaar koken. - Spinazie goed wassen en zeer kort blancheren. Direct koud spoelen. - De groenten goed laten uitlekken! - De aardappels raspen en samen met de gehakte sjalotjes mengen. - Dit aardappelmengsel met wat olijfolie als kleine pannenkoekjes bakken (rösti). - Fillodeeg uitleggen en in de gewenste grootte snijden. - Twee laagjes op elkaar leggen en insmeren met het eiwit. - Hierop een pannenkoekje van aardappel leggen, hier weer een laagje spinazie en als laatste wat venkel erover verdelen. - Tijdens ieder laagje een klein beetje zout en peper toevoegen. - Alles oprollen en in een voorverwarmde oven van 180 graden ca. 14 minuten bakken. - Sjalotje met de uitgeperste knoflook in de olijfolie fruiten. - De tomaten en gepofte paprika toevoegen. Alles aan de kook brengen en in de keukenmachine fijnmalen tot een gladde saus. - Op smaak brengen met zout en peper.
Strudel van venkel, spinazie en aardappelrösti met is een recept van Jerryke's Cuisine