Strudel van venkel, spinazie en aardappelrösti met

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De venkel in kleine blokjes snijden en gaar koken.
- Spinazie goed wassen en zeer kort blancheren. Direct koud spoelen.
- De groenten goed laten uitlekken! - De aardappels raspen en samen met de gehakte sjalotjes mengen.
- Dit aardappelmengsel met wat olijfolie als kleine pannenkoekjes bakken (rösti).
- Fillodeeg uitleggen en in de gewenste grootte snijden.
- Twee laagjes op elkaar leggen en insmeren met het eiwit.
- Hierop een pannenkoekje van aardappel leggen, hier weer een laagje spinazie en als laatste wat venkel erover verdelen.
- Tijdens ieder laagje een klein beetje zout en peper toevoegen.
- Alles oprollen en in een voorverwarmde oven van 180 graden ca. 14 minuten bakken.
- Sjalotje met de uitgeperste knoflook in de olijfolie fruiten.
- De tomaten en gepofte paprika toevoegen. Alles aan de kook brengen en in de keukenmachine fijnmalen tot een gladde saus.
- Op smaak brengen met zout en peper.

Strudel van venkel, spinazie en aardappelrösti met is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Apfelstrudel
45 min Gebak
Bekijk recept
Zuurkoolstrudel met rookworst en ananas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige spinaziestrudel met kip
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept