Struisvogelbiefstuk met cantharellen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bestrooi de struisvogelbiefstukken met grove zwarte peper en zout. Bak ze in boter als gewone biefstuk (niet te gaar). Haal ze uit de pan en houd ze warm.
- Laat in de braadjus de sjalotjes even meebakken en voeg de cantharellen toe.
- Blus af met rode port. Voeg de vleesjus toe en laat het geheel even op een laag vuur doorkoken.
- Snijd de biefstukken vervolgens dwars op de draad van het vlees in plakken en leg deze plakken op verwarmde borden. Giet hier de saus overheen en serveer dit alles met bijvoorbeeld kleine spruitjes, stoofpeertjes en aardappelpuree.
- Een glas krachtige en volle rode wijn vormt een voortreffelijke finishing touch...!

Struisvogelbiefstuk met cantharellen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept