Henrike's Krielpot Met Bleekselderij En Peper

1
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het water toevoegen en de krieltjes (afgedekt) in 5 tot 7 minuten op vol vermogen beetgaar koken. Intussen de bleekselderij van de draden ontdoen, wassen en in reepjes snijden. De lente-uitjes in ringen snijden Het pepertje fijnsnijden. De zaadlijst en zaadjes erin laten!!! (als je echt niet van pittig houdt, haal ze er dan wel uit) De olijfolie met de Provencaalse kruiden in de ovenvaste schaal (onafgedekt) 2 tot 3 minuten op vol vermogen verwarmen. Tussendoor een keer omscheppen. De krieltjes met de groenten vermengen en eventueel kort op vol vermogen doorwarmen. Het gerecht op smaak brengen met evt. wat extra peper.

Henrike's Krielpot Met Bleekselderij En Peper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Henrike`s Zalmige Koolvisje
10-20 min -
Bekijk recept
Champignonsoep Van Henrike
0-10 min -
Bekijk recept
Zalm Van Henrike
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflooksoep Van Henrike
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept