Limburgse Asperge-saus

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het asperge-vocht in een steelpan. Voeg hier de rome, creme fraiche, witte wijn en gare asperge aan toe en laat dit samen inkoken tot de helft van het volume. Pureer de asperge met een staafmixer of in de keukenmachine en wrijf de massa door een zeef. Maak de saus af met de boter en breng het geheel op smaak met de peper, (zout) en cayennepeper.

Limburgse Asperge-saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met Amsterdamse uien
15 min Bijgerecht
Bekijk recept