Vissalade met voorjaarsgroenten

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de krieltjes in een laagje water met een snufje zout in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en laten afkoelen. Haal ondertussen de peultjes af en kook ze 3 minuten in ruim kokend water met een snufje zout. Afgieten en laten afkoelen. Snijd de worteltjes in dunne plakjes. Laat de tonijn uitlekken, verwijder graatjes en meng de tonijn met de krieltjes, de peultjes, de worteltjes, de (afgegoten) minimaïskolfjes, de mosselen, de garnalen en de saus. Leg de sla op 4 borden en schep de salade in het midden. Vistip: Vervang de tonijn eventueel door zalm en de garnalen door krab.

Vissalade met voorjaarsgroenten is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met voorjaarsgroenten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketje met voorjaarsgroenten
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige spaghetti met voorjaarsgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbeldikke vissandwich
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vis-maaltijdsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept