Zoek
Kalfsbiefstuk Met Druivensaus
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr muskaatdruiven
3 dl muskaatwijn
30 gr boter
4 kalfsbiefstukken
3 dl kalfsfond (pot)
Zout
Peper Voorbereiding Van druiven velletjes en pitten verwijderen
Sap opvangen
Wijn bij het sap schenken
Druiven erin leggen
In pan boter verhitten
Kalfsbiefstukken aan elke kant 4 min. bakken
Warmhouden
Wijn-sap boven pan zeven en aanbaksels losroeren
Laten inkoken tot 1 dl. Kalfsfond toevoegen
Laten inkoken tot sausdiktee
Saus zeven en op smaak brengen met zout en peper Bereidingswijze Druiven in saus opwarmen Serveertips Lekker met sla Foto's /
Bereiding
Druiven in saus opwarmen
Kalfsbiefstuk Met Druivensaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met champignon-druivensaus
0 min
Bekijk recept
Scholrolletjes met appel en druivensaus
0 min
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk met druivensaus
0 min
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Spinazie En Paprika
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Franse Roomsaus
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Kalfsbiefstuk
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Kalfsbiefstuk
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept