Zalm Met Roomkaas En Komkommer

2
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zalm uit laten lekken, 1 eetl vocht opvangen. Zalm met vocht door roomkaas roeren met peper. De komkommer met de kaasschaaf in dunne plakjes snijden en als een ′bloem′op de borden leggen. Besprenkelen met citroenrasp en licht bestrooien met paprikapoeder. Met een ijbolletjestang op het midden van de komkommerbloem 1 bolletje zalmmengsel scheppen.

Zalm Met Roomkaas En Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept