Kook de mosselen met weinig water op hoog vuur tot alle schelpen openstaan (ca. 10 minuten). Schud de pan af en toe. Laat de mosselen uitlekken in een vergieten verwijder van iedere mossel de helft van de schelp. Leg de gevulde mosselschelpen naast elkaar in een braadslede. Verwarm de oven voor tot 200?C. Snijd de korstjes van het brood en verkruimel het brood. Klop de eieren los. Meng de broodkruimels met de kruiden en het ei. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over de mosselen en druk goed aan. Smelt de boter (niet laten kleuren). Verdeel de gesmolten boter over het broodkruidenlaagje. laat de mosselen in het midden van de oven in ca. 10 minuten een goudbruin korstje krijgen.
Mosselen Met Kruidenpanade is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met kaas-kruidenpanade en knolselderijpatat