Mosselen Met Kruidenpanade

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mosselen met weinig water op hoog vuur tot alle schelpen openstaan (ca. 10 minuten). Schud de pan af en toe. Laat de mosselen uitlekken in een vergieten verwijder van iedere mossel de helft van de schelp. Leg de gevulde mosselschelpen naast elkaar in een braadslede. Verwarm de oven voor tot 200?C. Snijd de korstjes van het brood en verkruimel het brood. Klop de eieren los. Meng de broodkruimels met de kruiden en het ei. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over de mosselen en druk goed aan. Smelt de boter (niet laten kleuren). Verdeel de gesmolten boter over het broodkruidenlaagje. laat de mosselen in het midden van de oven in ca. 10 minuten een goudbruin korstje krijgen.

Mosselen Met Kruidenpanade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met kaas-kruidenpanade en knolselderijpatat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas in kruidenpanade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen Met Kruidenpanade
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas in kruidenpanade
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept