Gevarieerde Salade Met Vijgen

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren hard. Versnipper de sjalotten, de look, de koriander en de peterselie, was de citroen en rasp de zeste boven een kom. Meng het geheel, voeg peper en zout toe en giet er citroensap en olijfolie over. Overgiet de garnalen met die saus en bewaar koel. Verwijder de selderijvezels en snij de takjes selderij in stukjes van 1 cm. Was de notensla en de kropsla. Pel de eieren en snij ze in rondjes. Was en droog de vijgen. Snij ze in kwartjes. Schik de ingredienten op de borden en overgiet met de kruidensaus.

Gevarieerde Salade Met Vijgen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Lauwwarme pastasalade met tonijn, artisjokharten en snijbonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevarieerde Vleesfondue
20-30 min -
Bekijk recept
GEVARIEERDE VLEESBALLETJES
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Vlaamse hutsepot
0 min
Bekijk recept