Druivengelei Met Kaneel

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wijn en appelsap in een pan gieten en de druipnatte gelatine daarin laten oplossen, kaneel en suiker vermengen en erbij geven. De druiven en de vloeistof in een grote (pudding)vorm geven en in de koelkast (het liefst een hele nacht) laten opstijven. Voor het serveren op een schaal storten en met slagroom (eventueel ook met kaneelsuiker kruiden) serveren.

Druivengelei Met Kaneel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Druivengelei
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Druivengelei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaastaart met druiven
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept