2 Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn samen met de rode peper.
3 Verhit 1 eetlepel olie in een wok of een ruime braadpan. Als de olie begint te dampen, roerbakt u de knoflook en de rode peper erdoor gedurende 1 tot 2 minuten. Voeg verder basilicum en een snuifje zout toe en schep daarna het mengsel uit de pan.
4 Verhit de rest van de olie in de pan. Zodra de olie begint te dampen, roerbakt u hier de blokjes vlees in op een hoog vuur. Reken om te roerbakken opnieuw 1 tot 2 minuten.
5 Snij de prei, voeg samen met de snijbonen toe en roerbak ze 5 minuten mee.
6 Roer citroensap, knoflookmengsel en kokosmelk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten pruttelen.
7 Breng op smaak met peper en zout.
Thais Pikant Varkenshaasje is een recept van Smulweb.nl