Thais Pikant Varkenshaasje

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in blokjes van ongeveer 1,5 cm.
  • 2 Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn samen met de rode peper.
  • 3 Verhit 1 eetlepel olie in een wok of een ruime braadpan. Als de olie begint te dampen, roerbakt u de knoflook en de rode peper erdoor gedurende 1 tot 2 minuten. Voeg verder basilicum en een snuifje zout toe en schep daarna het mengsel uit de pan.
  • 4 Verhit de rest van de olie in de pan. Zodra de olie begint te dampen, roerbakt u hier de blokjes vlees in op een hoog vuur. Reken om te roerbakken opnieuw 1 tot 2 minuten.
  • 5 Snij de prei, voeg samen met de snijbonen toe en roerbak ze 5 minuten mee.
  • 6 Roer citroensap, knoflookmengsel en kokosmelk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten pruttelen.
  • 7 Breng op smaak met peper en zout.

Thais Pikant Varkenshaasje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Thais rundvlees met oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> &#009; Fontein
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept