Zalmfilet In Bladerdeeg

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de niet uitgerolde plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en strijk het cr?me fra?chemengsel erover uit.Laat een centimeter langs de rand vrij.Wrijf de zalmfilets in met citroensap, zout en peper en leg ze op de cr?me fra?che.Dek ze af met de grotere plakjes bladerdeeg.Maak de randen vochtig met wat water en druk ze goed dicht.Bak de pakketjes in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.

Zalmfilet In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept