Bourgondische Stoofpot

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De spek en de uien in de boter bakken uit de pan halen en het vlees aanbraden . Alle ingredienten aanbraden .(behalve de kruiden ) Dan de bouillon de wijn en de kruiden erbij . Ongeveer 2 uur laten stoven op het laatst de champignons aan fruiten en er bij voegen . Dan nog ca 15 laten pruttelen en binden met wat bloem .

Bourgondische Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Gebakken visfilet met krokante kropsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourgondische roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept