Gestoomde Rode Snapper Met Sinaasappel-kerriesaus.

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de oranjesnippers,koriander,uienpoeder,mosterd en kerriepoeder door de zure room en zet dit mengsel in de koelkast.Vet een stoomvergiet een beetje in en zet het in een grote pan.Vul de pan tot net onder het stoomvergiet met water en breng het aan de kook.Strooi de pimentkorrels in het kokende water en leg de vis in het vergiet.Doe de deksel op de pan,zet het vuur laag en laat de vis in 8-10 minuten gaar stomen.Serveren met de saus.

Gestoomde Rode Snapper Met Sinaasappel-kerriesaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept