Abrikozen-dadelchutney

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

giet zoveel water bij deabrikozen dat ze onderstaan en laat ze een uur weken;laat ze daarna uitlekken.doe ze in een pan met de rozijnen en de wittewijnazijn,breng alles op een laag vuurtje aan de kook en laat het mengsel 15 min. zachtjes kokenroer de rest van de ingrdienten door de chutney en laat de chutney koken tot een dikke consistentie is bereik.giet de chutney in hete gesteriliseerde potten,sluit de potten goed af en voorzie ze van een etiket

Abrikozen-dadelchutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met gebakken spruitjes en dadelchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijgen-dadelchutney
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Dadelchutney
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kokos- En Dadelchutney
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept