Visballetjes In Kervelsaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De visfilet heel fijn malen en enkele uren in de koelkast plaatsen. Eiwit en slagroom stijf kloppen en door de vismassa mengen. Op smaak brengen met kruiden en de mosselschijfjes bijvoegen. Met een lepel balletjes afsteken. De balletjes ca. 7 min. in gezouten water koken. Uit het water halen en warm houden. Voor de saus: laat boter in een pan smelten en voeg daaraan de bloem toe. Hieraan voegt men onder voortdurend roeren de bouillon en de witte wijn toe tot men een niet te dunne gladde saus krijgt. De champignonstukken door de saus mengen en op smaak brengen met p&z. Evwen laten doorkoken en van het vuur nemen om de kervel door de saus te roeren. Over de visballetjes gieten en onmiddelijk opdienen.

Visballetjes In Kervelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalmfilet met kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met primeurs, kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Mosselen Met Kervelsaus.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept