Moederdagrecept Oosterse Varkenshaas Met Pittige Pindasaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Twee borden voorverwarmen. In een pan 1 eetlepel olie verhitten. Peperreepjes en bosui ca. 1 minuut zachtjes bakken. 80 ml water en satesaus toevoegen. Al roerend verwarmen tot er een gladde saus ontstaat. In een koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Plakjes vlees in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken. Halverwege keren. Rest van koude marinade en gehakte pinda′s door de saus roeren. Nog ca. 1 minuut goed doorverwarmen. Plakjes varkenshaas op de warme borden leggen. Satesaus erover en ernaast scheppen. Serveren met rijst of nasi goreng, kroepoek, komkommersla en atjar tampoer.

Moederdagrecept Oosterse Varkenshaas Met Pittige Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Moederdagrecept Citroenschuim
20-30 min -
Bekijk recept
Moederdagrecept Moeders Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Scampi's Bartolomeus.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Ananassorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept