Lasagne van kabeljauw met mosselen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Roerbak de juliennegroentjes met een flinke scheut olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Voeg 1 liter water, twee visbouillonblokjes en een scheutje witte wijn toe. Kruid met peper en zout, breng aan de kook en voeg maiszetmeel toe. Laat zachtjes inbinden. Laat de mosselen uitlekken en voeg ze toe aan de saus. Kruid af naar smaak.
  • 2 Blancheer de spinazie: kook ze kort in gezouten water en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken en snij ze. Wring ze goed uit.
  • 3 Snij de kabeljauw in blokjes.
  • 4 Doe een laagje saus in een ovenschotel en leg er een laagje lasagneblaadjes over. Vervolg met opnieuw een laagje saus, de kabeljauw en lasagneblaadjes. Voeg daarna opnieuw een laagje saus en spinazie toe. Kruid met peper en zout en bedek opnieuw met een laagje lasagneblaadjes. Sluit af met een laatste laagje saus en strooi er mozzarella over. Plaats een halfuurtje in de oven.

Lasagne van kabeljauw met mosselen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept