Zoek
Kalfsmedaillons, dragon-mosterdsaus
4
35 min
Delhaize
Hoofdgerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
50 g boter
20 cl dikke room
50 cl droge witte wijn
2 eetlepels fijngehakte verse dragon
1 koffielepel gedroogde kalfsbouillon
12 kalfsmedaillons (ca. 70 g per stuk)
2 eetlepels mosterd van Dijon
2 koffielepels mosterdzaadjes
300 g Parijse champignons
zout en peper
Bereiding
1
Giet de witte wijn, de kalfsbouillon en 2 dl water in een kleine braadpan. Klop dooreen, breng alles aan de kook en laat met één derde indikken.
2
Voeg er de room aan toe en laat 5 minuten verder koken op zacht vuur.
3
Bak de kalfsmedaillons goudbruin in de braadpan, 6 minuten in totaal, in warme boter. Betrooi met zout en peper.
4
Bewaar de medaillons in een dubbele laag aluminiumpapier.
5
Fruit in diezelfde pan de champignonschijfjes tot het kooknat volledig is verdampt.
6
Voeg aan de ingedikte jus de mosterd, de mosterdzaadjes, de dragon en de champignonschijfjes toe.
7
Schik de kalfsmedaillons op een voorverwarmde dienschotel.
8
Overgiet ze met de warme saus, presenteer de rest van de saus apart en serveer onmiddellijk.
Kalfsmedaillons, dragon-mosterdsaus is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paaspastei (Frans Paasfeest – recept van Berry)
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillons Met Gegratineerde Mozzarella
10-20 min -
Bekijk recept
Kalfsmedaillons Op Hongaarse Wijze.
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillons Met
10-20 min -
Bekijk recept