brugse stoverij

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het stoofvlees hard aan in pan en voeg gesnipperde sjalot en in kleine stukjes gesneden wortel aan toe.
  • 2 Bak goudbruin
  • 3 Doe in kom en voeg mosterd, rozijntjes en helft donkerbruin tafelbier toe
  • 4 Laat ongeveer 40min sudderen op zacht (!) vuur
  • 5 Voeg nadien brugse beschuiten in stukjes toe en rest tafelbier.
  • 6 Eventueel kan je nog beetje water toevoegen als je wat meer saus wil.......
  • 7 laat nog kwartiertje doorsudderen en laat het je dan vooral heel erg smaken!
  • 8 de brugse beschuiten zorgen ervoor je geen suiker hoeft toe te voegen wat velen doen en geven aan de stovers een superlekkere lichte zoete smaak!
  • 9 proberen!!!!!!!

brugse stoverij is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Flensjes met pruimen en mokkaijs
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
brugse herfstsalade met witloof en beenham
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelkroketjes met oude Brugse kaas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept