1000 recepten met broccoli
750 gr. broccoli0.8 l. gevogeltebouillon1 snufje cayennepeper1 scheutje koksroom3 gerookte palingfilets of andere gerookte vis- Snijd de vis in dunne reepjes en kook de broccoli goed gaar in de bouillon. - Op een paar roosjes na pureer je de broccoli... bekijk recept »
600 g broccoli 1/2 liter groentebouillon 12 blaadjes gelatine 200 g boter 400 g room het sap van een citroen 300 g in fijne plakken gesneden gerookte zalm Garnituur : 4 versneden radijsjes dille veldsla vier toefjes kaviaar (facultatief)Een langwerpi... bekijk recept »
voor één terrine (4 tot 6 personen) : 600 g broccoli 1/2 liter groentebouillon 12 blaadjes gelatine 200 g boter 400 g room het sap van een citroen 300 g in fijne plakken gesneden gerookte zalm Garnituur : 4 versneden radijsjes dille veldsla vier toef... bekijk recept »
kipfilet, creme fraiche (125 ml), stronkje broccoli, cajunkruiden, pasta, uitje, olijfoliei, snij de stronk van de broccoli in k..." /> Recept: Romige pasta met kip en broccoli --> bekijk recept »
Stronk broccoli flinke hand bonen 400 gram kipfilet (in stukjes) blok feta of turkse kaas(is het lekkerst) 2 eetlepels pesto provencaalse kruiden bladerdeeg Kook de broccoli en de bonen, bak de kip (eventueel met knoflook en een uitje). Gooi alles in... bekijk recept »
-ca. 350 gram farfalle (strikjespasta) -1 flinke stronk broccoli -2 ons gerookte zalm -half bosje lente-ui -crème fraiche light met Provencaalse kruidenca.200 gram (of gewone crème fraiche en doe er zelf kruiden en knoflook door) -olijfol... bekijk recept »
Broccoli Voor de saus:1 ui middel1/2paprika1 vleestomaat1/3courgette,iets provencaalse kruidenwat geraspte kaas40 gram boter40 gram bloemmelkzout peper De broccoli aan de kook brengen en kort koken. Een saus maken van de bloem boter en melk(niet te d... bekijk recept »
1-2 broccolistronken 300 gr. aardappelschijfjes (uit koelvak) ong. 350 gr. kipfiletreepjes 10 cherrytomaatjes gerapste kaas naar smaak zout en peperprovencaalse kruiden Bak de kipfilet bruin, gebruik zout en peper naar smaak en voeg daarna de voorgek... bekijk recept »
300 gr. broccoli zout 150 gr. gorgonzola (Italiaanse blauwader kaas) 500 gr. gehakt 1 zakje gehaktkruiden 1 tl. provencaalse kruiden. 2 eieren 75 gr. paneermeel boter of margarine om in te vetten.De broccoli in roosjes verdelen en deze in kokend wate... bekijk recept »
500 gr. broccoli 4 gedroogde tomaatjes 40 gr bloem 1/4 l. melk 150 gr gerapste kaas 1 eetl. provencaalse kruiden 4 eieren Kook de broccoliroosjes in water met zout ca. 3 minuten. - Spoel ze onder koud water af. - Hak de tomaatjes. - Smelt de boter e... bekijk recept »