1000 recepten met witlof
1 ui (gesnipperd) 6 eetlepels olijfolie 300 g spitskool (gesneden) 550 g aardappelpuree (koelvers) 3 tomaten (in 12 dikke plakken) 125 g camembertkaasje (in 12 plakken) 1 eetlepel witte-wijnazijn 75 g rucola sla... bekijk recept »
1 pak mix voor witbrood 8 witlof stronkjes 1 dl olijfolie thijm takjes, blaadjes eraf gerist 1 el bloem 150 g Dana blue ½ citroen uitgeperst 1 zak veldslaVerwarm de oven voor tot 200°C. Bereid het brooddeeg volgens de verpakking en laat het 15 min. ... bekijk recept »
1 zak witlof (750 g) 1 stukje kaas (port salut (185 g)) 1 tuinkruiden bouillontablet 2 el grove mosterd 2 pakjes casselerrib (gegrild (a 100 g)) 1 duopak krieltjes (700 g) zakje verse bieslook (a 25 g)1. Oven voor... bekijk recept »
750 g kruimige aardappelen 500 g knolselderij 250 g chorizo (worst) 20 g bieslook 4 stronken witlof 2 tl colombo kruiden (kruidenmengsel, zakje 50 g)1. Schil de aardappelen en knolselderij en snijd in gelijke stukken. Kook samen i... bekijk recept »
8 struikjes witlof 300 g snelkookrijst 50 g boter of margarine 4 rundervinken (ca. 400 g) 1 doosje kerriesaus (40 g) 2 eetlepels rozijnen1. Witlof schoonmaken en bittere kern verwijderen. Struikjes in ca. 15 minuten gaar koken. In... bekijk recept »
1 kg witlof 1 ui 1 teentje knoflook 1 el boter 100 ml witte port 2 el bloem 1.5 l groentebouillon 3 eieren 250 ml room WitlofsoepHalveer de witlof en snijd de kern eruit. Houd een aantal hele bladen acht... bekijk recept »
1 kg aardappelen geschild 300 g schnitzel naturel 1 handpeer ongeschild in 8 partjes 8 takjes tijm peper en zout 50 g vloeibare margarine 150 g gerookte spekreepjes 100 ml appelsap 800 g witlof in kwartenKook de aardappelen in een bodem water met zo... bekijk recept »
1 el olijfolie 300 g panklare prei 400 g kabeljauwfilet (in 4 gelijke stukken) 2 el citroensap 2 el Italiaanse kruiden ((diepvries), fijngesneden) 8 plakjes bladerdeeg (ontdooid) 1 ei (eierdooier losgeklopt (eiwit word... bekijk recept »
6 struikjes witlof 50 g boter 250 g rundergehakt 2 eetlepels rode pesto 150 g achterham (in reepjes) 30 g bloem 300 ml melk 150 g belegen kaas (geraspt) 2 pakken aardappelschijfjes (a 425 g) 1 bol mozzarella (kaas)&nb... bekijk recept »
125 g spekblokjes 1 bosje bieslook 1 el franse mosterd 20 ml witte wijnazijn 1 el honing 60 ml olijfolie extra vierge Zoete Franse dressingVerwarm een pan en bak de spekjes in circa 10 minuten krokant.Meng in een kom de ... bekijk recept »