1000 recepten met witlof
1 scheut kookroom 2 el pesto ( rood of groen) 100 gr spekblokjes 200 gr kerstomaatjes 1. Maak de witlof schoon , verwijder de kern en snij in grove stukken. 2. Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat afkoelen op keukenpapier of bord.3. Ba... bekijk recept »
8 kleine stronkjes witlof 8 plakken ham 8 plakken mozzarella 1. Kook de stronkjes witlof 10 minuten. Leg op 1 plak ham 2 halve plakken mozzarella, daarop 1 stronkje witlof en dan weer 2 halve plakken mozzarella. Rol op. 2. Vul een grote wok of pan m... bekijk recept »
100 g spekreepjes 2 kneepjes Solo Vloeibaar 4 stronkjes witlof 1.5 el appelstroop 1 el azijn peper en zout 1. Maak de witlof schoon en snijd de stronkjes in repen. Bak de spekreepjes krokant in een wok. Schep ze uit de pan en laat ze even uitdampe... bekijk recept »
6 stronkjes witlof 3 kneepjes Solo Vloeibaar 1.25 dl crème fraîche 1 dl Knorr Finesse Bouillon Groenten 12 plakjes bacon 1.5 el gehakte peterselie 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in. Maak de stronkjes witlof schoon en halveer ... bekijk recept »
6 stronkjes witlof 2 el pijnboompitten 3 kneepjes Solo Vloeibaar 100 g spekreepjes 1.5 dl light room 2 el rode pesto 100 g kerstomaatjes paar sprietjes bieslook 1. Maak de witlof schoon en snijd de stronkjes in repen. Rooster de pijnboompitten i... bekijk recept »
6 stronkjes witlof 4 kneepjes Solo Vloeibaar 2 el suiker 1 el balsamicoazijn 1. Was de witlof, verwijder de harde kern aan het uiteinde en snijd de witlofstronkjes in de lengte doormidden. Verhit de vloeibare margarine met de suiker. Bak hier de hal... bekijk recept »
8 kleine stronkjes witlof Solo Vloeibaar om in te vetten 35 g Solo 35 g bloem 3.5 dl melk 100 g geraspte belegen Goudse kaas 2 vleestomaten zout, peper 1 el gehakte peterselie 25 g geraspte jonge Goudse kaas 1. Verwarm de oven voor op 200°C. S... bekijk recept »
500 gr gehakt naar keuze 8 plakjes ontbijt spek pezo nootmuskaat 50 gr boter 8 struikjes witlof1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Snij de witlofstronken overlangs in 2 en verwijder het harde middelste.3. Kruid het gehakt met peper, zout en nootm... bekijk recept »
600 gram Kruimelige aardappels2 eetlepel Boter of margerine2 eetlepel olie4 ribkarbonades2 eetlepel grove mosterd500 gram witlof1. Kook de aardappels in ruim water met zout gaar. Verwarm de boter met 1 eetlepel olie en bak hierin de karbonades om en ... bekijk recept »
3 eetlepel olijf- of arachideolie500 gram kalkoenfilet in repen1 ui gesnipperd2 eetlepel citroensap1 appel geschild, in stukjes400 gram witlof in reepjes2 eetlepel geschaafde amandelen of ongezouten pinda’s1. Verhit de olie en roerbak hierin de... bekijk recept »