bbq recepten

729 recepten voor bbq


Varkensoester met kruidenboter

4 varkensoesters (à 125 g stuk) 2 eetlepels witte wijn 1 teentje knoflook 75 g boter (op kamertemperatuur) 1/2 theelepel tijm 1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt) snufje zout 1 eetlepel olijfolie snufje peper (versgemalen) 1 theelepel c... bekijk recept »

Welke wijn bij welk gerecht

Recept: Welke wijn bij welk gerecht --> --> menu recepten --> laatste --> per categorie --> alfabetisch --> zoeken extra --> links --> gastenboek --> info Welke wijn bij welk gerecht100 gerechten en de wijn die ze nog lekkerder maakt. Alfabetisch vol... bekijk recept »

Visbrochette

voor 4 personen: 500 gr vis ( kabeljauw-wijting-roodbaars-zeeduivel), 300 gr paprika : gele ,groene en rode 200 gr champions, sap van 1 citroen, 1 grote ui, 1 dl olie, 1/2 dl azijn, mespunt komijn, tijm, rozemarijn en peperspoel de vis, droog hem en ... bekijk recept »

Provencaalse Saucijzen

-4 saucijzen3 mooie appels2 eetlepels Franse mosterd100 gram roomboterhet sap van 1 citroen 1.Meng de mosterd met de helft van de boter en maak daarvan een pasta die u ruimschoots op en rondom op de saucijzen smeert; 2.Haal met behulp van een appelbo... bekijk recept »

Biefstuk Met Provencaalse Kruiden

4 biefstukken4 el olijfolie1 tl gehakte tijm1 tl gehakte rozemarijn3 blaadjes salie1 tl gedroogde oregano1 teen knoflook, Voor de Bloody Mary boter: 250 g zachte boter1 cl wodka1 vleestomaat2 el verse bieslook2 sjalotjes1 el citroensap4 druppeltjes t... bekijk recept »

Lamscoteletjes Met Vruchtensaus

8 lamscoteletjes 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook 1/2 eetlepel provencaalse keukenkruiden versgemalen peperzout 5 eetl. cranberry compote 1 eetlepel aardbeienjam 1 eetlepel rode port 2 eetlepels roze peperkorrels Voorbereiding De coteletjes 1... bekijk recept »

Italiaans Olijven Brood

500 gr. 6 granenmix260 ml. lauw water, 1.1/2 el olijfolie1.1/2 el honing1 th.lepel zout2 th.lepels gedroogde provencaalse kruiden1 zakje gedroogde gist20 gr.groene olijven zonder pit150 gr.wortelen Hulpmiddelen BBM Hulpmiddelen - BBM Voorbereiding O... bekijk recept »

Zalm In Papillot

800 gr zalmfilet sherry witte wijn 1 rode paprika 1 gele paprika 1 groene paprika 2 uien enkele blaadjes salie een paar takjes thijm provencaalse kruiden peper vetstof Ontdoe de paprika`s van zaden en lijsten, snij in kleine reepjes. Pel de uien en s... bekijk recept »

Droomspeklapjes

Ketjapketchupknoflookprovencaalse kruiden Bereidingswijze Een simpele maar lekkere marinade voor bijvoorbeeld speklapjes op de barbeque: verse knoflook uitpersentoevoegen 1/4 ketchup en 3/4 ketjap (zoete). Voeg hierbij nog een flinke hoeveelheid prov... bekijk recept »

Gemarineerde Runderribeye

500 g runderribeye Zout Voor de marinade: 3 dl rode wijn 3 dl olijfolie 1 uitjein ringen 2 takjes tijm 1 wortel in plakjes 2 blaadjes laurier Voor de tomatensaus: 2 tomatenzaadlijsten eruit en in blokjes halve rode ui fijngesneden 1 rode ... bekijk recept »


Pagina 51 van 73