729 recepten voor bbq
8 lamskoteletten 4 uitgeknepen teentjes knoflook 1,5 el gedroogde rozemarijn 4 el gehakte platte peterselie 4 el olijfolie 4 takjes verse rozemarijn 1. Meng knoflook, olie, rozemarijn en peterselie in een kom en laat dit enkele uren trekken.2. Wr... bekijk recept »
12 lamskoteletjes 250 ml donker bier 1 el kandijsuiker peper&zout (pezo) 1 el fijngehakte koriander 12 dunne plakjes gerookt spek1. Meng het bier met de kandijsuiker in een schaal en laat de koteletjes daarin 2 uur marineren. Dep de lamskoteletten dr... bekijk recept »
8 enkele lamskoteletjes 2 teentjes knoflook 2 el verse rozemarijn, gehakt 1/2 el blaadjes van tijm 1 rood chilipepertje, fijngehakt of uit de molen 6 el olijfolie zwarte peper& zeezout uit de molen (pezo)1. Plet de knoflook met de platte zijde van ee... bekijk recept »
4 steaks 100 gr rucola 2 grote bloemige aardappelen 1 bokaaltje gegrilde paprika 1 teentje knoflook 60 ml rode wijnazijn balsamicoazijn olijfolie peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 180°.2. Roer een dressing van de wijnazijn, 1 el balsam... bekijk recept »
600 gr biefstuk 2 kleine rode uien 2 rode paprika's olijfolie balsamico-azijn veldsla peper&zout (pezo)1. Snij de paprika's in 4, verwijder zaadjes en zaadlijsten.2. Snij het vlees, de paprika's en de uien in even grote stukken.3. Rijg ze afwisse... bekijk recept »
600 g dorade filet 1 dl witte wijn 4 eetlepels Solo Vloeibaar 4 koffielepels gehakte basilicum 1 citroen in schijfjes gesneden 2 grote rijpe tomaten 100 g fijngesneden ui 1. Voeg de basilicum bij de witte wijn. Smeer stukken aluminium papier in me... bekijk recept »
600 g visfilet 2 stengels prei 1 eetlepel korianderzaad 6 eetlepels Solo 4 plakjes gerookt spek peper 4 takjes rozemarijn 4 gaasjes droge witte wijn 1. verdeel de vis in 4 porties2. snipper de prei fijn en stoof met 2 eetlepels Solo halfgaar 3.... bekijk recept »
12 scampi handvol munt handvol bladpeterselie halve citroen (sap) 1 eetlepel pijnboompitten (geroosterd) 1 eetlepel geraspte parmezaan 1 dl olijfolie peper&zout 4 satéstokjes1. Leg de satéstokjes 10 minuten in koud water (om verbranding te voor... bekijk recept »
20 scampi 4 stengels citroengras 1 kleine groene courgette 1 kleine komkommer olijfolie peper&zout Marinade 3 el olijfolie 3 el kokosmelk 1 limoen (sap) 1 teentje knoflook (fijn gehakt) 1 cm gember (geraspt) 2 stengels citroengras (in dunnen r... bekijk recept »
600 gr zeewolf 3 appelen (golden) 1/2 citroen 3 el zachte currypoeder 4 el olijfolie peper&zeezout 4 platte spiezen (hout of metaal)1. Snij het visvlees in blokjes van 4 cm. Was de appelen, snij in halve maantjes en verwijder de pitten, bedruip me... bekijk recept »