729 recepten voor bbq
4 stukjes zalm 1 ajuin in ringen gesneden 4 el olijfolie 4 schijfjes citroen verse dille (gehakt) peper&zout aluminiumfolie of een BBQbag1. Schik de zalm op 4 stukken zilverpapier of in 4 BBQbags. Doe er wat uiringetjes, wat dille en peper en zo... bekijk recept »
300 gr verse zalm 12 scampi (gepeld) 1 courgette 2 citroenen 2 el frambozenazijn 2 tl honing 1 el sojasaus 1 el oestersaus 40 gr kruidenboter zout 4 platte spiesjes (hout, metaal)1. Leg houten spiesjes steeds 15 min. in ijskoudwater, om verbrand... bekijk recept »
12 grote tijgergarnalen 4 el sojasaus 4 el oestersaus 1 el vissaus 2 el bruine suiker 8 tot 10 teentjes look 1 el limoensap 1 verse rode chilipepertje zonder zaadjes 1 bosje verse koriander 1 verse limoen1. Meng de ingredienten van de saus en zet opz... bekijk recept »
4 avocado's 200 gr vers gepelde grijze garnalen 2 el mayonaise 2 el room 2 el verse fijngehakte kervel 1 kl fijngehakte roze peperbessen balsamicosiroop olijfolie peper&zout (pezo)1. Roer de room door de mayonaise en breng op smaak met pezo.2. Men... bekijk recept »
4 tonijnfilets, elk 100 gr 1 bos groene asperges 10 rode kerstomaatjes, gehalveerd 10 gele kerstomaatjes, gehalveerd 1/2 rode ui, fijngehakt blaadjes basilicum witte-wijnazijn olijfolie zwarte peper&zeezout uit de molen (pezo)1. Breek de harde uitein... bekijk recept »
1 venkel 2 makrelen van 300 à 400g 1 citroen in schijfjes sap van 1 citroen olijfolie 2 takjes dragon of peterselie 1 ui1. Snijd de venkel in zo dun mogelijke plakjes. Bestrooi de venkel met zout en leg een uur weg in een mengsel van citroen en een f... bekijk recept »
4 zalmmoten 1 bosje jonge wortelen 300 gr fijne sperzieboontjes 2 dunne preien 4 el yoghurt droge witte wijn 1 bio-citroen peper&zout (pezo)1. Schil de wortelen en snij in fijne staafjes.2. Maak de prei schoon, verwijder het overtollige groen en ... bekijk recept »
8 grote voorgekookte garnalen uit diepvries ontdooid 2 teen knoflook geperst 1/2 citroen olijfolie paprikapoeder selderijblaadjes zout en peper 4 plakjes serranoham gehalveerd1. Maak een marinade van olijfolie, citroensap,2. gepelde en geperste... bekijk recept »
250 g zalmfilet 2 el tequilla 3 limoenen 2 takjes verse dille versgemalen peper zeezout prikkers Calvé Mayonaise 1. Snijd de zalm in stukjes en schep ze om met de tequilla. Marineer ze ca. 20 minuten. 2. Boen de limoenen schoon en snijd ... bekijk recept »
8 pangasiusfilets 500 gram venkel 1/2 citroen 1 fijngesnipperde sjalot 1 deciliter olijfolie 1 koffielepel mosterd 1/3 bieslook peper zout1. Maak de venkel schoon, snijd in kleine stukken en kook in lichtgezouten water gedurende 5 minuten.2. Ma... bekijk recept »