pasta recepten

1000 recepten voor pasta


Pasta met ricotta en rivierkreeftjes

2 uien 2 courgettes 2 bakken verse tagliatelle (à 250 g) 2 eetlepels olijfolie ½ zakje verse Italiaanse kruiden (à 20 g) 1 cup groene pesto (100 g) 1 cup ricotta (kaas 250 g) 2 bakjes rivierkreeftjes (à 100... bekijk recept »

Salade van pasta en makreel

1 gerookte makreel 300 g penne rigate 1 el olijfolie extra vierge 90 g pesto rosso 15 groene olijven zonder pit 15 g basilicum 1 komkommer 75 g rucola 40 g pijnboompitten1. Verwijder het vel en de graten van de makreel en trek hem met... bekijk recept »

Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten

1 zakje zongedroogde tomaten (100 g) 1 eetlepel gedroogde oregano 1 pak mezzelune giganti (met buffelmozzarella en tomaat (pasta, 250 g)) 1 zak verse bladspinazie (450 g) 1 zak knoflookbroodjes (pan con ajo, 150 g) 1 sch... bekijk recept »

Pasta carbonara met spinazie

300 g pasta 2 plakken bakbacon (dik) 2 el olijfolie 600 g spinazie 1 teen knoflook 3 eieren1. Kook de pasta, bijvoorbeeld trotolle, gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Gril de bakbacon in 3-4 min. gaar, keer halverwege. 3... bekijk recept »

Pasta met bloemkool en tomatenpesto

pasta met rode peper en knoflook bloemkoolroosjes verse basilicum rode pesto crème fraîche kappertjes1. Pasta in ruim kokend water volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken. Laatste 5 min. van kooktijd bloemkoolroosjes toevoegen en la... bekijk recept »

Pasta met kip en zongedroogde tomaat

400 g penne (pasta) 1 ratatouillepakket (ca. 1 kg) 1 schaal kipfilet (ca. 350 g) 5 eetlepels (olijf)olie 150 ml vleesbouillon (van 1/4 tablet) 8 zongedroogde tomaten in olie (pot a 180 g)1. Penne volgens gebruiksaan... bekijk recept »

Spinaziepasta

300 g fusilli (pasta) 2 tomaten 250 g spekreepjes 125 g crème fraîche 600 g spinazie (zak à 300 g) 50 g geraspte kaas1. Kook de fusilli in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de toma... bekijk recept »

Pasta e ceci

1 ui (fijngesnipperd) 1 stengel bleekselderij (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) olijfolie 1 takje rozemarijn (alleen de naaldjes, fijngesneden) 2 blikken kikkererwten (a 400 g) 500 ml kippenbouillon&nb... bekijk recept »

Pasta-tomatensalade

300 g penne 3 el olijfolie 150 g bakbacon ((vleeswaren), in reepjes) 2 teentjes knoflook 3 el azijn 1 avocado 500 g tomaten (in stukjes)1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en spoel onder k... bekijk recept »

Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus

400 g pasta (rode) 400 g champignons 1 struikje broccoli 3 eetlepels (olijf)olie 300 g rundertartaar 5 theelepels strooibouillon bospaddestoelen (potje a 120 g) 125 ml slagroom 1 zakje verse peterselie (30 g)1. Pasta volg... bekijk recept »


Pagina 16 van 100