1000 recepten voor pasta
2 aubergines (in dunne plakken) 3 el olijfolie 300 g spaghetti 1 blik tomatenblokjes (400 g) 10 blaadjes basilicum (grof gescheurd) 50 g Pecorino Romano (kaas) (grof geraspt)1. Bestrooi de aubergines ruim met zout en leg... bekijk recept »
2 teentjes knoflook (in dunne plakjes) 4 eetlepels olijfolie 1 blik tomatenpuree (70 g) 3 rode paprika's (in stukjes) 1 blikje tomatenblokjes (400 g) 1 eetlepel honing 1 eetlepel Italiaanse kruiden 300 g volkoren spa... bekijk recept »
250 g cherrytomaten 2 courgettes 250 g penne rigate (zak à 500 g) 400 g pasta al forno met zongedroogde tomaten (pot) 200 g geraspte jong belegen kaas (biologisch) 2 el pijnboompitten (zakje 65 g)1. Verwarm de oven op 20... bekijk recept »
1 ui 4 trostomaten 125 g mozzarella 250 g champignons 2 el olijfolie 500 g rundergehakt 90 g pesto alla Genovese 300 g pastaschelpjes1. Ontsteek de barbecue. Snijd de ui in halve ringen, tomaat en mozzarella in stukjes. Maak de champign... bekijk recept »
300 g farfalle 450 g tuinerwten 1 ui 2 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie 375 g witte kaas in olie ½ tl chilipeper uit de molen1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Koo... bekijk recept »
200 g gedroogde witte bonen (pak a 500 g) 1 ui (fijngesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 1 wortel (fijngesneden) ¼ knolselderij (fijngesneden) 100 ml droge witte wijn 2 eetlepels balsamicoazijn 1 blik tomatenblokje... bekijk recept »
300 g spaghetti (spaghetti alluovo, pak 500 g) 1 rode peper 8 el olijfolie 1 teen knoflook 1 citroen 2 bakjes rivierkreeftjes (a 100 g) 1 bakje verse basilicum (15 g)1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op ... bekijk recept »
300 g penne rigate (zakje a 250 g) 500 g groene asperges 2 bakjes salsa ai funghi (champignonsaus a 200 g) 1 bakje hamreepjes (duobakje ca 250 g) 50 g geraspte Parmezaanse kaas1. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.... bekijk recept »
300 g verse pasta 3 eetlepels olijfolie met chilipeper 2 tenen knoflook ½ eetlepel paprikapoeder 1 theelepel tijm 1 pakje vegetarische roerbakstukjes naturel (200 g) (versgemalen) peper 1 zakje verse bieslook (20 g) 1 z... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 gedroogde chilipepertjes (chilipoeder) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 100 ml witte wijn 400 g penne rigate 2 venkelknollen 150 g Pecorino ((pittige schapenkaas), ... bekijk recept »