1000 recepten voor pasta
300 g fusilli tricolore (pasta) 25 g boter 25 g bloem 250 ml melk 1 visbouillontablet 3 teentjes knoflookgepeld 1 kleine uifijngesnipperd 300 g kabeljauwfilet (diepvries)in blokjes 1 bakje roze garnalen (125 g) 125 ml slagroom 3 eetlepels dille (vers... bekijk recept »
250 g groene asperges 250 g krabsticks 125 ml zure room 125 ml mayonaise 5 eetl. Noilly Prat (witte vermout) 300 g pasta (schelpjes) 2 eetl. olijfolie 2 eetl. fijngehakte dille 2 eetl. fijngehakte peterselie 100 g gekooktegepelde Hollandse garnalen ... bekijk recept »
400 g gestoofde lamsschouder, 400 g verse pasta, een eetlepel braadjus van lam, 1 bundeltje salie, grof zout, fijn zout, peper, gedroogde tomaat De pasta koken in gezouten water gedurende enkele minuten Het vlees in stukjes snijden en warmen met de j... bekijk recept »
Pasta (3 colore) bakje boursin light 100 gram gerookte zalm Kook de pasta gaar en snijd ondertussen de zalm in reepjes. Giet de pasta af en roer er de kruidenkaas door. Voeg tenslotte de zalm toe. bekijk recept »
500 g brede pasta (tagliatelle of fettucine)500 g broccoli1 bosje groene asperges1 bosje raketsla1 chilipepertje2 teentjes knoflook1 eetlepel olijfolie4 ansjovisfiletszwarte peper en zout. 1. Pel de knoflook. Snij de chilipepertje in de lengte doormi... bekijk recept »
1 pak bladspinazie (zonder room) uit de diepvriespasta naar keuze1 zakje geraspte 20 kaas (bijvoorbeeld slankie) Pasta koken en spinazie in de magnetron koken.(beide zout en peper naar smaak toevoegen) bekijk recept »
240 g elleboogjespasta 520 g mosselen 4 grote tomaten 2 knoflookteentjes 4 theelepels olijfolie gehakte peterselie tabasco peper en zout Bereidingswijze Reinig de mosselen en kook ze 8 tot 10 minuten op een hevig vuur tot de schelpen open kome... bekijk recept »
380 g pasta (vb. penne) 200 g gehalveerde kerstomaatjes 2 el pesto 1 el wittewijnazijn 2 el (uitgelekt) kappertjes 2 fijngehakte ansjovisfilets 2 el fijngehakte gemengde kruiden (zoals peterseliebasilicum) zout & peper geschaafde parmezaanse kaas (vo... bekijk recept »
1 grote teen knoflookfijngehakt 2 eetlepels olijfolie 1 klein gedroogd rood pepertjeverkruimeld 2 theelepels gedroogde oregano 3 blikken Italiaanse pruimtomaten400 gram 1 eetlepel rode wijnazijn 1 handvol basilicum of marjoleinof beide zeezout en zwa... bekijk recept »
300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe. look,ajuin verse basilicum parmesan citroen chili p/z azijn suiker laurier broodkruim tomatenket... bekijk recept »