1000 recepten voor pasta
2 dikke plakken ham van elk ca. 75 gram 40 gram boter 40 gram bloem? liter melk 1 kippenbouillontablet 150 gram geraspte belegen kaas zout en peper. Snijd de ham in kleine blokjes. Smelt de boter in een steelpan, roer de bloem erdoor en laat de roux,... bekijk recept »
1 pak tagliatelli500 gram magere varkenslapjespeperzout1 el bloem3 kleine preien300 gram champignons2 el olie1 teentje knoflook2 dl warme vleesbouillon2 el sojasaus1 tl kerrie. De olie in een grote koekenpan verhitten. De vleesreepjes eraan toevoegen... bekijk recept »
200g kipfilet1 ui2 eetlepels boter of olie 250g tagliatelle Peper en zout 150g diepvries spinazie met roomsaus in mini-porties 3 eetlepels witte wijn. 1: Schil de ui en snij hem fijn. Laat alles in de olie garen zonder te kleuren, snij de kipfilet ... bekijk recept »
150 g tagliatellezout0,5 el olie4 (warm)gerookte zalmsteaks (a 70 g)1 limoen1 dunne prei30 g koude roomboter1,5 dl droge witte wijn1 bekertje creme fraiche (125 ml)peper1 eetlepel kappertjes (potje)bieslook In steelpan 1 eetlepel boter smelten. Prei ... bekijk recept »
3 of 4 struikjes witlof 1 dikke plak ham (? 200gr) 250 gram champignons 1 stuk roquefortkaas (? 100gr) 1 groene paprika 1 grote ui pasta creme fraiche (125ml) 1 of 2 vlees boullion blokjes. Snij de witlof in schijfjes. Bak de witlof beetgaar en van h... bekijk recept »
Pasta (het lekkerst is tagliatellide groene variant),magere spekblokjeseen punt gorgonzolamango (vers of in blik: vocht ook gebruiken!)2 grote uienroom Spekblokjes zachtjes uitbakken, fijngemaakte uien erbij doen. Zachtjes laten pruttelen. Gorgonzola... bekijk recept »
400 gram kipfilet 500 gram broccoli 300 gram (meergranen) pasta 250 gram champignons 8 gedroogde tomaten (let op: niet iedereen met hypoglykemie kan dit verdragenivm de geconcentreerde vruchtsuikers) 1 kuipje Paturain Linesse (minder vet) 1/8 l creme... bekijk recept »
400 gr driekleurenpasta 3 uien 250 gr beenham dikke plakken 4 el olijfolie 2 vleestomaten 250 gr Cantenaar peper,zout 1 el pesto 1 el versgehakte basilicum of bieslook. Kook de pasta met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel... bekijk recept »
500 g pasta congchiglie 4 stronken witloof fijngesneden 200 g feta verbrokkeld 2 dl room1 teentje geperste knoflooksap van 1 citroen enkele takjes verse grof gehakte bladpeterselie bakboter versgemalen peper en zeezout Besprenkel de witloofreepjes me... bekijk recept »
400 g mosselen300 g pasta naar keuze4 lenteuitjesklontje botersnufje cayennepepper4 el vissaus2 el zoute ketjap4 dl kokosmelk50 g verse citroenmelisse50 g verse bascilicumblad. 2 el trassi (garnalenpastaversgemalen peper en zout Voorbereiding Kook de... bekijk recept »